Ето точно тази картинка обяснява, защо за някои хора с по-чувствителни очи по-силния интензитет се явява като заслепяване. Ако пък застанеш срещу светлинния поток и погледнеш в източника, тогава вече го усещаш с мозъка си буквално.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенон на рефлекторни фарове.
Collapse
X
-
chaveto,пак говориш глупости.Хората с очила също ги заслепяват,хората с по-чуствителни очи също ги заслепяват,хората дето са изнервени и се чудят за кво да спорят също ги заслепяват.И не ми казвай че обикновенната крушка е по-добра от ксенона.Дори да е осрамка.Вземи си ксенон с 4300К,хем ще виждаш пътя,хем няма да заслепяваш.Естествено ако фаровете ти са регулирани добре.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Та нали аз карах пробно с лупи, и с 4300 - не ми вярваха че това е ксенон дори. Съвсем истински цвят, съвсем точно насочване, и при максимално вдигнати напред - светят на около 40-45 метра, пък не се сещам някой да ми е присветнал. Върнах рефлектора на десния фар, и започнаха да ми присвяткат.Застане ли лампата в точното място - нема ядове с лупата.
Коментар
-
Точно това исках да кажа и аз,че всичко е въпрос на фокусировка на лампата спямо рефлектора.Ако крушката не е фиксирана правилно в цокъла си се нарушава фокусното разстояние и от там не може да се постигне концентрирането на светлинният сноп за да се постигне оптималната осветеност.Рефлекторите ми отразяваха идеално с халогенната лампа и след монтажа на ксенона,който е Филипс се получи едно голямо разсейване.Някой по горе беше казал,че китайският ксенон е калпав.Нищо подобно.Купих си само китайски лампи(по 20 лв. бройката) и се оказаха по добре фокусирани от Филипс-ките.Лошо фокусираните лампи се виждаха и през самият фар как стоят на една страна спрямо хоризонталната ос.Сега съм доволен от диаграмата на осветяване,както и това че не се получава разсейване за да дразня който и да е пред мен.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Сайта е изписан на кутийката www.lighting.philips.com.Моят го взех през e-bay в Германия.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
И пак казвам, че всеки си хвали неговото и докато сами си се убеждавате, че това е правилно и не вредите може да си спорим още много време. Само не мога да проумея как казвате, че има проблем във фокуса и в следващият момент няма проблем със заслепяването, нищо, че не е на фокус. Също така как твърдите, че този фар не е правен за такива крушки, но в същото време казвате, че няма проблем да сложите такива. Това което си го слагате по фаровете е точно като репликите на Nokia нямат нищо общо с оригинала. И да казах, че и останалите заслепяват защото масово фаровете не са настроени както трябва. Мен лично обикновените фарове не ме дразнят ако са настроени, но ксенон който се вижда как е свален умишлено да свети на няколко метра пред автомобила за да не дразни мен си ме дразни и това е истината.Така както вас ви дразнят някой други неща така мен ме дразни това. Казах, че съм имал и никога повече няма да си сложа. Не заради това, че е боклук и изгорял или си има ред на пускане или, че след първоначално пускане премигва докато стопли и още куп неща, няма да си сложа защото се поставям на мястото на тези срещу мен. Продължавайте да си карате така и не си мислете, че след като не ви показват, че дразните не е така.
Коментар
-
И аз сега разгледах сайта за пръв път.Цокълът е H7. Крушката беше стандартна в комплекта,а него го купих през e-bay.Не се съмнявам че е на Филипс.Има релефен надпис на кутийката с логото на производителя,а и изработката е очевадно по качествена от китайските и корейските комплекти.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Не се притеснявай. Могат да го направят да изглежда по-хубав от оригинала Няма как да е истински и да е H7. Щом си го пишат и на сайта съм 100% сигурен. А и щом китайските крушки светят по-добре, сам прецени За тези дето се притесняват да си сложат китайски ксенон в обикновен фар, можете да си поиграете и да си сложите лупи в рефлектора.http://www.youtube.com/watch?v=S1umAEkQV20
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар