Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенон на рефлекторни фарове.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iakvvu написа:
    http://www.lighting.philips.com/in_en/consumer/carlighting/1_car_lighting/products_for_car/1_xenon.php?main=in_en_consumer_lighting&parent=89 083467512&id=in_en_car_lighting&lang=en
    Значи това не е линк към продукта който ти си закупил, а към презентация на оригиналните лампи Филипс, които се предлагат за стандартен цокъл за газоразрядна лампа Dxx - D2R, D2S, и др. Е, нищо, дано не си дал повече от 150 лева, защото когато си купувал ксенона, така вървяха цените, карам по спомен. Бих искал да те помоля да не обявяваш ксенон в цокъл Hx (H7 в твоя случай) за Филипс, или друг производител на фабрично вграждани ксенони, защото така се заблуждават другите потребители които не разбират от такива неща, и мислят че наистина има нещо такова. Колегата който по-нагоре каза че няма да казва с какъв ксенон е, твърдеше че е "БОШ-система", но и той не успя да даде линк към каталога на Бош. Нищо че има релефен надпис Filips, То и аз видях на едно място да пише Жени, ама се оказа ш**ан кенеф

Коментар

Прав си :D Линка който ти пратих го изрових докато се ровя в обявеният сайт на кутията.Не искам да ангажирам някой с мнението,просто споделих това от което не останах доволен и това което направих.Цената беше 118 евро с доставката до адреса в Германия.Не съм се замислял тогава дали е ниска или висока,просто го купих.
      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

ogi28b написа:
        Нищо че има релефен надпис Filips
        Ако точно така е написан е от най истинските, но ако е такъв надписа (Philips) да знаеш, че има нещо съмнително в произхода :D

Коментар

Както и да е написан аз карам с готини фарове и не се оплаквам :D :D
          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Абсолютно ! То и няма как да е иначе, след като лампата свети поне 2 пъти по-силно, и в по-приятен цвят.

Коментар

vsd написа:
              За тези дето се притесняват да си сложат китайски ксенон в обикновен фар, можете да си поиграете и да си сложите лупи в рефлектора.http://www.youtube.com/watch?v=S1umAEkQV20
              Интересно е цялото ръководство.Колеги гледайте и четирите части.Вече съм решил да взема два фара и да експериминтирам.Мисля да използвам модула с лупите от фар на Алфа 145.
              Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Колега не взимай от алфа. Гледам че е мания да слагат лупи от инфинити FX35. Сигурен съм че лупите на инфинитито ще са много по-добри от на алфата. Виждал съм такива джипове - наистина фаровете им светят перфектно и правят ден пред тях. А и ксенона ще е на изстински цокъл D2S.Трудната част ми се струва регулирането на лупата в рефлектора.
                FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

На клипчетата ги фиксират със силикон и изчакват няколко часа да засъхне.Затова и предварително правят установки за диаграмите на осветеност.Едва ли ще намеря лупи от Инфинити,но ще огледам и тези от Мареа.Брат ми има един счупен фар и ще го унищожа за да стигна до тялото с лупата.Ако не е подходящ тогава ще се поровя за нещо друго.Но като цяло идеята ме е обсебила и ако се получи добре,ще променя малко и муцуната на "автобуса" ми.
                  Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
                    На клипчетата ги фиксират със силикон и изчакват няколко часа да засъхне.Затова и предварително правят установки за диаграмите на осветеност.Едва ли ще намеря лупи от Инфинити,но ще огледам и тези от Мареа.Брат ми има един счупен фар и ще го унищожа за да стигна до тялото с лупата.Ако не е подходящ тогава ще се поровя за нещо друго.Но като цяло идеята ме е обсебила и ако се получи добре,ще променя малко и муцуната на "автобуса" ми.
                    http://shop.ebay.com/i.html?_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39%253 A1&_nkw=xenon%20projector&_dmpt=Motors_Car_Truck_P arts_Accessories&_fcid=34&_localstpos=&_stpos=&_tr ksid=p3286.c0.m14&gbr=1&_pgn=2Има доста голям избор.
                    Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/INFIN...Намират се тук там. И цената си струва за качествени лупи. А и получавате хубави дълги, освен късите.TIP ме изпревари
                      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Мога да предложа от БМВ, Ауди, Ситроен и за още няколко автомобила имам. Има цял контейнер с фарове предимно са от БМВ, но не съм гледал какъв е цокъла.

Коментар

Вижте на това клипче за какво светене става въпрос. Вижте колко добре се отрязва светлината.http://www.youtube.com/watch?v=5Qm9z...eature=related
                          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Можеш да бъдеш сигурен, че когато се разминеш с този и ще ти запали потника :D На 4мин. на клипа се вижда как осветява една кола чак до тавана и накрая на клипа има още една кола която я осветява доста при голямо разстояние от нея, направи си сметката как свети това в теб щом светлината е ясна върху стъклата

Коментар

Загледай другите коли след това, светлината се реже под стъклото някъде при вратите. Освен това винаги не пречи да си свалиш малко фаровете. Доста пъти ми прави впечатление на гъзарски джипове, че фаровете им не заслепяват, въпреки че са на високо и светят силно. Например на X5 си гледаш спокойно във фара докато е на къси. Говоря за фабричен ксенон.
                              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Да това е при почти всички по нови и наистина фара е над главата ти или на същата височина и няма никакво дразнене.

Коментар

Working...
                                X