Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магнетизатори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оги се е пошегувал бе колеги!
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Synthy написа:
      аз не бих слжил умишлено постоянни магнити покрай електрониката на автомобила (комп. или датчици - все тая).
      Ми при мен не бяха толкова близо(имаше ~ 15см. до най-близката електроника). Абе шантава работа, не си заслужава.

Коментар

15см. е твърде близо.
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Някой се мисли за по умен от конструкторите и производителите..........Но пък всеки може като го засърби да се почеше.Лошо няма.
          BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

Synthy написа:
            15см. е твърде близо.
            Не са близо! Схемата на свързване на магнитите е затворена, т.е. магнитното поле е концентрирано между тях. А и честно казано съмнявам се да е повлияло на електрониката. Това е постоянно магнитно поле, ако беше променливо може би.
            Прикачени файлове

Коментар

Synthy написа:
              Няма как магнитното поле да действа не немагнитни вещества. Това звучи като черпене на енергия от вакуума... глупости на търкалета (поне засега).
              Колега искам само да ти кажа, че почти всичко около нас се върти около магнитни полета............................ я ми кажи как тогава когато лежиш на север с главата това се отразява на теб като аз не виждам нищо магнитно в теб освен ако не си Робокоп или един мой съсед който няма кости ами целият е от желязо щото си няма акъл в главата :D

Коментар

Re: Магнетизатори

neonglow написа:
                Някой чувал ли е досега за магнетизатори? http://aukro.dnes.bg/item844823559-5...-expander.html ето на това попаднах супер случайно възможно ли е това чудо наистина да върши такава работа не че бих дал толкоз пари за очевидно 4 магнита на една планка .. но все пак .. тия % които ги е написал тоя ... то като среден тунинг направо Дано да не помислите че им правя реклама Любопитно ми е
                Малко четиво за убиване на времето и няколко теста:Магнитно зареждане?!?Магнетизатори ???Слагаш няколко магнита под капака и шепа хапове в резервоара и евала-имаш нова кола
                Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
                Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

chaveto, хората са една голяма съвкупност от електромагнитни сигнали и импулси. Да си чувал за биотокове? отговорих ли ти
                  Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

на мен лично ми е интересна темата и ако все пак някой купи такива за каквито говорим и ги тества няма да е никак лошо. Сега само си чешем езиците и никой не знае на 100% дали работят както казват производителите или наистина са боклук, и искат да ни вземат паричките само.!!!
                    FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

slavy_ivanov написа:
                      на мен лично ми е интересна темата и ако все пак някой купи такива за каквито говорим и ги тества няма да е никак лошо. Сега само си чешем езиците и никой не знае на 100% дали работят както казват производителите или наистина са боклук, и искат да ни вземат паричките само.!!!
                      Това не е вярно! Намерете другата тема. Това което съм писал по-горе е базирано на експерименти, мой лични и на колеги.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46925

Коментар

Toва , чудо работи колкото и POWER BOX и разни там други глупости за бързо ускоряване като прослувутия тунинг чип направен от резистор :D a по новите модели и с потенциометар :D Хората са наивни и способни да вярват и в незъзможното.
                          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

не е точно така. на теория това нещо звучи чудесно, на практика... на мен лично, не ми е ясно, как се вдига вътрешната енергия с това "магнитно зареждане", което се оказва обикновено подреждане на йоните в една посока. Така дори да се вдигне общото магнитно поле на флуида (щото йоните си имат + и - в двата края, както неутралните молекули - поставени в електромагнитно поле се образуват диполи с ясно обособено + и -) , не се сещам как ще се добие повече енергия чрез изгаряне от това, което се постига в момента. Все е горене - химичен процес.

Коментар

абе се едно гледам продукти от ws teleshop.ако се мина някой се е кяр

Коментар

Вярвате ли в ТАЛАСЪМИ :D ? Се пита в загатката :D
                                >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
                                X