Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магнетизатори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat_Punto11 написа:
    Toва , чудо работи колкото и POWER BOX и разни там други глупости за бързо ускоряване като прослувутия тунинг чип направен от резистор :D a по новите модели и с потенциометар :D Хората са наивни и способни да вярват и в незъзможното.
    Ако поне малко ти е ясно какво се получава когато лъжеш ЕКУ-то в един автомобил няма да пишеш тези глупости. Друг е въпроса дали един такъв тунинг е полезен за двигателя.Колега @Synthy мисля, че ясно си разбрал, че всичко се върти около всички тези неща и по един или друг начин оказват влияние на всичко. До колкото имам спомен магнитите подреждаха нещо в горивото и това спомага за по доброто изгаряне или нещо от този сорт, просто пиша по някакви далечни спомени каквото съм чел.

Коментар

Ми то да не е полезен , кои луд ще го прави и иска да съсипе морота ... пък толкова като искате да ви върви има А98 ... и още там разни други високо октанови смеси ... аз исках да кажа ,че това е пореданата наивна глупост и обеснявам за фалшивите тунинг чипове ... дето сяко селянче дето е чуло думата tuning иска да слага ,чип и се намира някои тарикат продава му кутиика няква и оня си я слага и вика имам чип :D и се надъхва ,че каруцата му въври (а то всъщност е просто няква кутика натъпкана с пяна и някое съпортивлени ) Същата работа е и с магнитите .... Просто на някои му е хрумнало да прави лесни пари и да търси балъци.Ако е било уданчно що не ги правят с електрически магнити , а ги правят с обикновенни които наи касно до година , две се размагнетизират.Тука повече се дискотира на теория само ... но дали е така ...
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Все пак искам само да ти кажа, че едно резисторче може да направи чудеса. А бензин А98 и нагоре не може да вдигне мощността примерно 50к.с. Имаше май някаква или английска или италианска която при А95 800к.с сипваш А98 и става 900+

Коментар

незнам колко е вярно но по дискавъри пробваха всякакви такива "джади" за икономия на гориво всичките с неуспех даже с някоя такава измишлиотинка бяха дигнали разхода
          1.6 16v 96 г. 103 hp.
          България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
          Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

Тая простотийка с намагнитването... според мен би могла да работи, само ако свещите са магнитни - за да се концентрира горивната смес около свещите, и от там по-добро горене, възможност за работа с по-бедна смес => намален разход.
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
            X