Fiat_Punto11 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магнетизатори
Collapse
X
-
-
Ми то да не е полезен , кои луд ще го прави и иска да съсипе морота ... пък толкова като искате да ви върви има А98 ... и още там разни други високо октанови смеси ... аз исках да кажа ,че това е пореданата наивна глупост и обеснявам за фалшивите тунинг чипове ... дето сяко селянче дето е чуло думата tuning иска да слага ,чип и се намира някои тарикат продава му кутиика няква и оня си я слага и вика имам чип :D и се надъхва ,че каруцата му въври (а то всъщност е просто няква кутика натъпкана с пяна и някое съпортивлени ) Същата работа е и с магнитите .... Просто на някои му е хрумнало да прави лесни пари и да търси балъци.Ако е било уданчно що не ги правят с електрически магнити , а ги правят с обикновенни които наи касно до година , две се размагнетизират.Тука повече се дискотира на теория само ... но дали е така ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
незнам колко е вярно но по дискавъри пробваха всякакви такива "джади" за икономия на гориво всичките с неуспех даже с някоя такава измишлиотинка бяха дигнали разхода1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
Тая простотийка с намагнитването... според мен би могла да работи, само ако свещите са магнитни - за да се концентрира горивната смес около свещите, и от там по-добро горене, възможност за работа с по-бедна смес => намален разход."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар