Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магнетизатори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Магнетизатори

Някой чувал ли е досега за магнетизатори? http://aukro.dnes.bg/item844823559-5...-expander.html ето на това попаднах супер случайно възможно ли е това чудо наистина да върши такава работа не че бих дал толкоз пари за очевидно 4 магнита на една планка .. но все пак .. тия % които ги е написал тоя ... то като среден тунинг направо Дано да не помислите че им правя реклама Любопитно ми е

Недей да търсиш с търсачката, досега не е коментирано нито веднъж. Купувай смело, пробвай, и ни кажи дали действа? Подобно е на магнитните наколенки на доктор дивайн .

Коментар

Аз все си мисля, че ако работеше това, щеше да бъде въведено като задължително приспособление, като катализатора например, ама човек винаги може да опита....
      Brava 1.6 EL, '98
      182A4

Коментар

Напротив коментирано е и както всеки един българин всеки си хвали своето.

Коментар

ogi28b написа:
          Недей да търсиш с търсачката, досега не е коментирано нито веднъж. Купувай смело, пробвай, и ни кажи дали действа? Подобно е на магнитните наколенки на доктор дивайн .
          ее.. ако действа така купувам веднага.. тъкмо съм се стегнал иначе не мога да се свия на стола пред компютъра да пиша... вечер само пък с космодиск заспивам... изчетох го това, позоваваше се човека на истински патенти.. тия пари нормален човек за 4 магнита със свински опашки няма да даде ясно.. интересно ми беше мнение по физичните принципи дали ще изкаже

Коментар

това е дрън дрън.можеш да патентоваш ВСИЧКО, стига да си платиш таксите. Никой не го интересува дали работи или не. Ако не е патентовано - можеш да патентоваш дори бъркалка за кафе с лампичка. Това което пише този господин... sci-fi. Няма как магнитното поле да действа не немагнитни вещества. Това звучи като черпене на енергия от вакуума... глупости на търкалета (поне засега).
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Уф, пак ли тия магнитизатори. Играхме си бая с тях. НЕ ДЕЙСТВАТ КАКТО КАЗВАТ! На всичкото отгоре на моята и още две коли повлияха отрисателно, но не доказахме по какъв начин.
              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Synthy написа:
                това е дрън дрън.можеш да патентоваш ВСИЧКО, стига да си платиш таксите. Никой не го интересува дали работи или не. Ако не е патентовано - можеш да патентоваш дори бъркалка за кафе с лампичка. Това което пише този господин... sci-fi. Няма как магнитното поле да действа не немагнитни вещества. Това звучи като черпене на енергия от вакуума... глупости на търкалета (поне засега).
                и аз така мисля, но пък магнитното поле може да има някакво влияния над потока на гориво.. как тогава магнитното поле на земята ни предпаза от слънчевото лъчение.. слънцето не ни облъчва с феритни частици, но пък дори да структурира потока на въздуха и горивото .. както му пречи на него след като мине тия магнитни пръстени пак да се разкаламбучка.. няма вече магнитно поле тогава... @Danchojn, как ти повлия отрицателно на колата.. кво се случи ?

Коментар

кола

да има писано за тях по форума има и доста модели в интернет да се продават на разблични цени някой дори са много некадърно направени една ламарина и на нея едни магнити има и други капселовани и нищо не се вижда какво има вътре незнам на газ дали влиаят най мчного ако има някакви струшки да ги прихване извадка от мнения/ тя тая марея многикономична ако е за София FIAT MAREA - 1,8 petrol от 7,6 на 6,3това е като ХАДО има различни мнения аз поне го пробвах и има ефект
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

neonglow написа:
                    Synthy написа:
                    и аз така мисля, но пък магнитното поле може да има някакво влияния над потока на гориво.. как тогава магнитното поле на земята ни предпаза от слънчевото лъчение.. слънцето не ни облъчва с феритни частици, но пък дори да структурира потока на въздуха и горивото .. както му пречи на него след като мине тия магнитни пръстени пак да се разкаламбучка.. няма вече магнитно поле тогава... @Danchojn, как ти повлия отрицателно на колата.. кво се случи ?
                    от слънцето идва електромагнитно лъчение, не бензин.ключарю, какво си пробвал, ХАДО ли?
                    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Имаше една подробна тема на колега, който уж имаше полза от магнитите, а после някак темата се разми. Аз пак ще попитам... след, като има непрекъсната борба за най-икономичен мотор, защо ако тези магнити действат прозиводителите не ги вграждат фабрично?
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

[quote="neonglow"]
                        Synthy написа:
                        @Danchojn, как ти повлия отрицателно на колата.. кво се случи ?
                        Ами спъна много колата. Направо не можеше да поеме на баир. На равно се държи добре, но като потрябва повече мощност не. За разхода в началото си мислех, че има ефект но в последствие разбрах, че не е така. Не знам, може магнитите и да влиаят на горивото, но не е казано че в положителна посока. Освен това ми направи впечатление из форумите, че хората които казват че има положителна файда, са собственици на по-стари коли. И при нас така се получи. Трите автомобила(един от които моя) са производство след 2005г. с фазови сензори и разход изтискан от всякъде. И на трите се отрази зле но по-различен начин. Мойта се спъна, но на Октавия 2(един от другите два автомобила) разхода адски се вдигна. Четвърти колега с автомобил 1991г - Рено, вече половин година е с тях и не е забелязъл пък никаква промяна, ни добре ни зле. Моя извод е резултат от лично отделено време и експерименти и е - положителна файда няма. Който иска да си дава парите и да пробва. То ако прочетете и темите в "Бензина", намагнитването на горивото е голяма работа, но експериментите не го доказват.
                        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

аз не бих слжил умишлено постоянни магнити покрай електрониката на автомобила (комп. или датчици - все тая).

Коментар

кола

Ми да слагах Хадо в Скоростите имаше ефект поне 5- 60000 км
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

ogi28b написа:
                              как бе оги. имаше тема от около 10-на страници с текива магнити. въпроса е, че бяха правени от колегите от форума а не купешки. за тези нямам представа как ще са, но дискутираните нещо не се харесаха на по-голямата част
                              FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Working...
                              X