Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От какво може да ми прекасва на бензин ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мога да дам едно съветче което е Оф Топик... Не рестартирайте ЕКУ-то чрез акумолатора защото не се чистят грешките а се скриват и после на Ел.Кон-а не мойе да ги прихване... това ми го каза познат от Бош-Сервиз!
    FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Вместо да се хвърля боб, или да се гадае на кафе,или да се дават съвети по принципа "може би е това" ,най-добре е колегата да отиде на диагностика,ще излезе всичко,стига майстора да е читев.Да смениш един датчик или свещи е точно толкова,колкото и една диагностика.
      Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Ламбда сонда... :P Богата смес и се дави.
        AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
        HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
        Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

lu40 написа:
          Вместо да се хвърля боб, или да се гадае на кафе,или да се дават съвети по принципа "може би е това" ,най-добре е колегата да отиде на диагностика,ще излезе всичко,стига майстора да е читев.Да смениш един датчик или свещи е точно толкова,колкото и една диагностика.
          Кажете ми при кой майстор да ида в Пловдив и да е читав :D
          Roy Jones Jr - Yall must ve forgot

Коментар

Според мен в "Авел-Бош" намира се до "Белканто" посока от Тракия към Кичука по новия надлез...
            FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Колеги смених свещите и работи малко даржа обороти но трагнах да е пробвам и сега е по добре не прекасва но изгасва на бензин а на газ си даржи обороти ? Филма е голям ! От какво може да е ?

Коментар

Re: От какво може да ми прекасва на бензин ?

Bravo_Sport написа:
                От какво може да ми прекасва на бензин при ниски обороти а на високи обороти изчиства и не прекасва ?
                От газовата уредба разбира се .
                Marea HLX 147ps

Коментар

Ей ти откри Америка ве фен , новите свещи са Фиат ( Шампион )

Коментар

Working...
                  X