От какво може да ми прекасва на бензин при ниски обороти а на високи обороти изчиства и не прекасва ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От какво може да ми прекасва на бензин ?
Collapse
X
-
По принцип знам една причина, която е със същите симптоми.Лошото е, че няма да ти хареса - изгорял клапан.Има и друг вариант - много богата смес и на празен ход колата не може да отработи сместа и се дави.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
-
Слав написа:По принцип знам една причина, която е със същите симптоми.Лошото е, че няма да ти хареса - изгорял клапан.Има и друг вариант - много богата смес и на празен ход колата не може да отработи сместа и се дави.Roy Jones Jr - Yall must ve forgot
Коментар
-
Ти не си наред ве момче :D:D Кой к’во ти каза че почна да обиждаш? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21Колега,въздържай се от подобни коментари даващи личностна характеристика на други потребители.Считай го за предупреждение!Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
По-добре си смени свещите като начало и виж дали симптомите остават същите.Дори и да не се подобри не губиш нищо.Свещите така или иначе са консуматив и не са скъпи (говоря за нормални, а не n на брой точковите и т.н.)След като си на газ има вероятност да са ти запушени инжекторите и да не пръскат достатъчно добре и достатъчно количество гориво.П.П. Приеми един съвет - ако искаш да накажеш глупак, то накажи го с мълчание - то е убииствено за него.Като му отговаряш му правиш услуга, а освен това правиш лошо впечатление с поведението си Говоря по принцип.Не искам да взимам отношение в конкретния случай.Съветвам те да промениш поста си== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Bravo_Sport написа:tedynaidenov написа:При моно е малко вероятно да е от дюза. Белята може да е доста неща. Колега присветва ли ти engine check-a? Пробва ли да ресетнеш ECU-то?Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
svilens написа:Bravo_Sport написа:tedynaidenov написа:При моно е малко вероятно да е от дюза. Белята може да е доста неща. Колега присветва ли ти engine check-a? Пробва ли да ресетнеш ECU-то?Roy Jones Jr - Yall must ve forgot
Коментар
-
Re: От какво може да ми прекасва на бензин ?
Bravo_Sport написа:От какво може да ми прекасва на бензин при ниски обороти а на високи обороти изчиства и не прекасва ?ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
seninkn написа:Bravo_Sport,май нещо стана скандал,за което се извинявам,но е факт че много хора карат само на газ и когато се наложи да се кара на бензин това вече не е същата кола!не случайно е казано че поне един път в месеца колата трябва да се поткарва на бензин, ако не и почестоRoy Jones Jr - Yall must ve forgot
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар