Някой може ли да ми каже колко трябва да е вътрешния диаметър на тампона на стабилизираща щанга    99 год.  че имам проблем

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тампон стабилизираща щанга на FIAT Marea wikeend 99 год

Collapse

X
- 

Re: Тампон стабилизираща щанга на FIAT Marea wikeend 99 год

Мислиш да го сменяш нали?И аз съм за смяна ама се чудя дали да не опитам без тази щанга временно.Tako написа:Някой може ли да ми каже колко трябва да е вътрешния диаметър на тампона на стабилизираща щанга 99 год. че имам проблемFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
 Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

- 

Re: Тампон стабилизираща щанга на FIAT Marea wikeend 99 год

карай си колега колкото ти е кеф с разбити тампони ,но аз лично траях 3 дена и ги смених.почукване се чува на всяка неравност по пътяTornado написа:Мислиш да го сменяш нали?И аз съм за смяна ама се чудя дали да не опитам без тази щанга временно.Tako написа:Някой може ли да ми каже колко трябва да е вътрешния диаметър на тампона на стабилизираща щанга 99 год. че имам проблем
 Коментар
- 

MartoModev написа:Ти май прекарваш доста време в магазините за авто части?ogi28b написа:днес случайно докато бях в магазина на ахм в София, по телефона имаше точно такъв въпрос. 18 мм. аз пък хранителните магазини аз пък хранителните магазини Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м. Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар