Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тампон стабилизираща щанга на FIAT Marea wikeend 99 год

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тампон стабилизираща щанга на FIAT Marea wikeend 99 год

Някой може ли да ми каже колко трябва да е вътрешния диаметър на тампона на стабилизираща щанга 99 год. че имам проблем

Re: Тампон стабилизираща щанга на FIAT Marea wikeend 99 год

Tako написа:
    Някой може ли да ми каже колко трябва да е вътрешния диаметър на тампона на стабилизираща щанга 99 год. че имам проблем
    Мислиш да го сменяш нали?И аз съм за смяна ама се чудя дали да не опитам без тази щанга временно.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Тампон стабилизираща щанга на FIAT Marea wikeend 99 год

Tornado написа:
      Tako написа:
      Мислиш да го сменяш нали?И аз съм за смяна ама се чудя дали да не опитам без тази щанга временно.
      карай си колега колкото ти е кеф с разбити тампони ,но аз лично траях 3 дена и ги смених.почукване се чува на всяка неравност по пътя

Коментар

днес случайно докато бях в магазина на ахм в София, по телефона имаше точно такъв въпрос. 18 мм.

Коментар

ogi28b написа:
          днес случайно докато бях в магазина на ахм в София, по телефона имаше точно такъв въпрос. 18 мм.
          Ти май прекарваш доста време в магазините за авто части?
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
            ogi28b написа:
            Ти май прекарваш доста време в магазините за авто части?
            аз пък хранителните магазини
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз пък съм я мерил с шублера - 18 мм.

Коментар

Working...
              X