Здравеите на всички аз сам нов във форума и наскоро си вземах Punto 75 ELX 1.2 95г. Интересува ме теьи буквички "ELX" какво означават ?Някакви плюсове и минуси за точно този модел(слаби места и пр.).Благодаря на всички предварително.П.С. Ако има някои от Стара Загора нека ми даде някакъв адрес на добър сервиз.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 75 ELX инфо
Collapse
X
-
Re: Punto 75 ELX инфо
[quote="bmw_boy"]Здравеите на всички аз сам нов във форума и наскоро си вземах Punto 75 ELX 1.2 95г. Интересува ме теьи буквички "ELX" какво означават ?Някакви плюсове и минуси за точно този модел(слаби места и пр.).Благодаря на всички предварително. Може би това-Extra LuXury /ELX/FIAT MAREA 1.8 HLX , 97г.
-
ELX
ЗА ELX разни съкращения за вида на оборудване на колата . Но точно по каталог трудно се разбира .пного от работите мозе и да не работят или да липсват . Други да има в повече .Зависи кои е бил сопственика преди.На моито PUNTOTO имам разни части които като ги търся по каталог не са същите като тези от колата/ старите/ Като се прави ремонт старата част да си е носиш в магазина /.Трябва да четеш много от интернет . Няма книга на български за PUNTO . [[size=18]size=7]Нито и майстори [/size][/size]Само на чуш език и то са много скъпи . Тук има всичко.Като /punto.misteria.cz./
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар