Как се захваща, в смисъл колата ходи на "чичо доктор" и казал че едвам се държала и май се нуйдаела от нова.Надявам се както обикновенно на компетентно мнение.
Вземаш една шепа видички за метал, най-добре за гипскартон и я почваш. Пробиваш 3-4 мм дупки в кората, която ще закрепваш и през дупката направо завиваш в другата кора. Това е всичко.
FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Да ме извини колегата че му ползвам темата. И аз отдавна се замислям за кората по двигателя. Ма като знам през какви буци лед ми се налага да карам зимата толкова пари за една коре не ми се дават. Оглеждал съм отдолу и ми се струва че може на се направи нещо такова и от поликарбонатна плоскост. Та ако има някой снимка на такава нека да я качи да я видя такава кора че да преценя дали е възможно. На мен ми се струва че е почти равна плоскост.
FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар