Здравейте колеги. Карам от известно време Фиат Стило и мога да кажа, че засега впечатленията са ми доста добри. Бих искал да Ви попитам някой от вас знае ли точно как се демонтира таблото на този автомобил. Опитах се да го демонтирам, но волана ми попречи да го извадя, като се има предвид, че го изтеглих към мен колкото можеше. Идеята ми е да достигна до пластмасовата рамка, която се намира преди дигиталния дисплей, показващ километрите, часа, температурата навън и т.н. Оказва се, че някой (може би джамбазите, които ми я продадоха колата) е залепил зад тази рамка, точно където трябва да се виждат настройките за борд комютъра някаква пластмаса от същия материал от който е тази рамка, което парче се спуска точно до големия километраж (много хитро е измислено признавам), което прави невъзможно визуализирането на настройките на борд компа. С демонтажа на таблото целя да премахна тази пластмаса, дори и въпросните настройки (след премахването и) да не се виждат по една или друга причина.Ще съм много благодарен ако някой от вас удари едно рамо в това мое начинание, за което искам да благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Демонтаж на табло на Фиат Стило
Collapse
X
-
табло
Освен да са въртели -сменяли километража и са го направили на 99000 примерно http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/Fiat/Stilo/тук трябва да има
-
Гледам снимката на таблото ти и не мога да повярвам Тия джамбази хич не са за подценяване, гледай какво са сътворили, какви висоти на балканския гений достигат.Аз бих те посъветвал да намериш добър майстор и да си спестиш време и евентуално някой сакатлък с тая сложна процедура, ти ще си прецениш де. Успех!FIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
Мисля че този guide ще ти е от полза:http://www.fiatforum.com/stilo-guide...s-cluster.htmlРазгледай всичките шест страници, там добре е описано как се разглобява.Ако дисплея така и не заработи, можеш да се ориентираш за някакви грешки ако имаш звукова индикация. Или пък да намериш кабел и да направиш компютърна диагностика.
Коментар
-
Браво колега! :D Честито и за Airbag Failure. Вече си мисля че тая грешка си е задължителна при наште коли. Ако нямаш - тогава е съмнителна работата Ако заради нея са направили тая сложна процедура, значи при чека при палене би трябвало да ти пищи компа и да ти свети червената лампа за деактивирани еърбеци, или са "обработили" и тия сигнали За самата грешка и проблема сме писали доста във форума :DFIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
cho написа:Браво колега! :D Честито и за Airbag Failure. Вече си мисля че тая грешка си е задължителна при наште коли. Ако нямаш - тогава е съмнителна работата Ако заради нея са направили тая сложна процедура, значи при чека при палене би трябвало да ти пищи компа и да ти свети червената лампа за деактивирани еърбеци, или са "обработили" и тия сигнали За самата грешка и проблема сме писали доста във форума :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар