Колеги, в Пазарджик от 3 дни вали като невидяло Та какво забелязвам: никакви проблеми нямах с фиата в зверските студове, а сега има нещо, все още не знам дали е проблем. Мисля си че е от дъжда, но очаквам и вашето мнение: някакъв особен шум се чува отвреме навреме, все едно цвили кон под капака хахахахаха. Много коли съм чувал да издават този гаден звук, но не знам от какво е: динамото ли, някой ремък ли, хидравликата ли ??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем в дъжда
Collapse
X
-
Няма кора под двигателя, поне моето палио няма. Макар че да ти кажа честно нещо оголена ми се струва колата отдолу, ама не знам. Може би е прекалено голямо разстоянието между двигателя и радиатора и създава впечатление, че има нещо празно Аз това понятие "кора под двигателя" го чух за първи път тук във форума. 5 г. си карах опела без кора, не съм и подозирал, че има такова животно :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Няма кора под двигателя, поне моето палио няма. Макар че да ти кажа честно нещо оголена ми се струва колата отдолу, ама не знам. Може би е прекалено голямо разстоянието между двигателя и радиатора и създава впечатление, че има нещо празно Аз това понятие "кора под двигателя" го чух за първи път тук във форума. 5 г. си карах опела без кора, не съм и подозирал, че има такова животно :D .FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
georgiarg написа:Не се притеснявай всички коли го правят когато им се намокри някой ремък.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
gdd55
vesko написа:georgiarg написа:Не се притеснявай всички коли го правят когато им се намокри някой ремък.
Коментар
-
gdd55 написа:vesko написа:georgiarg написа:Не се притеснявай всички коли го правят когато им се намокри някой ремък.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар