Колеги , днес забелязах ,че не ми свети индикацията ,че съм си пуснал фарове и габарити, а пък светят. От къде може да идва проблема ?Крушка ли е изгърмяла ? Като пусна дългите свети индикацията....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с табло на пунто ?!
Collapse
X
-
Re: Проблем с табло на пунто ?!
staik написа:Колеги , днес забелязах ,че не ми свети индикацията ,че съм си пуснал фарове и габарити, а пък светят. От къде може да идва проблема ?Крушка ли е изгърмяла ? Като пусна дългите свети индикацията....>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:staik написа:Колеги , днес забелязах ,че не ми свети индикацията ,че съм си пуснал фарове и габарити, а пък светят. От къде може да идва проблема ?Крушка ли е изгърмяла ? Като пусна дългите свети индикацията....Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Няма работа и кинти баце ,иначе съм замислил доста проектчета и от към , бас и от към оптичен тунинг , и от към вграждане на Мултимедия. Ама пуста криза няма ... и така седим си с пунтото и ръждясваме.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар