Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с табло на пунто ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с табло на пунто ?!

Колеги , днес забелязах ,че не ми свети индикацията ,че съм си пуснал фарове и габарити, а пък светят. От къде може да идва проблема ?Крушка ли е изгърмяла ? Като пусна дългите свети индикацията....
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Re: Проблем с табло на пунто ?!

staik написа:
    Колеги , днес забелязах ,че не ми свети индикацията ,че съм си пуснал фарове и габарити, а пък светят. От къде може да идва проблема ?Крушка ли е изгърмяла ? Като пусна дългите свети индикацията....
    Изгоряла е.

Коментар

staik написа:
      И аз съм тъка , ама не ми се сменя крушката не е трудно ... просто са едни такиа по специални крушки , може и да ти се е разместила ако си минал по сериозно през някоя дупка ... се тая не е болка за умирнае иначе много лесно се сменя , може да вземеш крушка от пепелника или от тея на врътките на парното ако не ти се копува , развиаваш 2та винта на таблото разкачаш 4 те букси на таблото и го обращаш обратно от заде са завити крушките.Межо другото крушката за дълги и ти от дясно , тая дет не ти свети е от ляво на километража , различни са ... И газзззз до "педала да опира в пода "
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
        staik написа:
        И аз съм тъка , ама не ми се сменя крушката не е трудно ... просто са едни такиа по специални крушки , може и да ти се е разместила ако си минал по сериозно през някоя дупка ... се тая не е болка за умирнае иначе много лесно се сменя , може да вземеш крушка от пепелника или от тея на врътките на парното ако не ти се копува , развиаваш 2та винта на таблото разкачаш 4 те букси на таблото и го обращаш обратно от заде са завити крушките.Межо другото крушката за дълги и ти от дясно , тая дет не ти свети е от ляво на километража , различни са ... И газзззз до "педала да опира в пода "
        хахаха да после като слизам на долу ще го видя :D Трябва всичко да е изрядно в пунтарите :D газ и бас :D
        Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Няма работа и кинти баце ,иначе съм замислил доста проектчета и от към , бас и от към оптичен тунинг , и от към вграждане на Мултимедия. Ама пуста криза няма ... и така седим си с пунтото и ръждясваме.
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Аз за това сега уча :D да мога да си направя след години пунтото супер стрела :D
            Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Working...
            X