Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Става ли предна броня от Марея да се сложи на Браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Става ли предна броня от Марея да се сложи на Браво?

Става ли предна броня от Марея да се сложи на Браво?Чувал сам че са по къси но дали това е вярно?
    Fiat Bravo 1.6 16V SX

Колега най-добре пробвай, сигурен съм, че ще получиш противоречиви отговори .... аз лично знам че на мареа са малко по-къси и пасват идеално на Bravo HGT, но има случаи в които са си слагали без преправяне, за това най-добре пробвай първо
    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Става за браво 2,0 но за другите идва по-къса от калника и стои горзно, може да се преправи с парчета от броня да се удължи, абе с мерак всичко става.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Колега аз съм с такава при мен стана без преправяне виж в гаражът ми.
        преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Дали става от Мареа на Браво не зная :D ,но със сигурност сложих без проблем и препасване на Мареа от Браво.Трябва само да се съобразиш с въздухозаборниците на бронята.Два модела са: с по малка "решетка" отпред и по голяма.
          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

dalgia123 написа:
            Колега аз съм с такава при мен стана без преправяне виж в гаражът ми.
            Пич не разбра ли,че при тебе цялата предница е от Мареа, във всяка тема го дъвкаме това и ти все казваш че при тебе ставало без преправяне.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Мерси колеги,май ще си търся броня от Браво.Не ми се занимава с преправяне,че то я стане я не.
              Fiat Bravo 1.6 16V SX

Коментар

Точно това се опитвахме да ти обясним до тук че всичко е 1:1,тоест вземаш от Мареа и слагаш на Браво без да преправяш каквото и да е.
                AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
                  Точно това се опитвахме да ти обясним до тук че всичко е 1:1,тоест вземаш от Мареа и слагаш на Браво без да преправяш каквото и да е.
                  Напротив- сигурно само в 1 от 10 случая става без преправяне- в другите 9 стои грозно и неестествено чупката при калника.
                  Фиат Крома 1.9 16v+
                  Фиат Браво 1.6 16v
                  Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Попринцип може да стане, но само дупките посредата не се слагат болтовете защото бронята идва малко по нависоко.Захващаш е само отстрани и отдоло това е!Поздрави!

Коментар

Working...
                    X