Здравейте колеги, В тази тема искам да конкретизираме само какви са симптомите при неправилно зацепен ангренажен ремък наприме какви са симтомине при работя на място на празен ход и какви в движение и т.н често различни майстори ни питат дали правилно е зацепен ремъка, с пети и т.н. По какво да разберем дали имам проблем с ангренажния ремък, вследствие от неправилното зацепване - за автомобили бензин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Симптоми на неправилно зацепен ангренажен ремък
Collapse
X
-
На мен ми 6яха зацепили неправилно ремъка - Вravo 1.6На празен ход менеше о6оротите между 800-900 (което преди това го нямаше) и при потеглянеколата не вървеше до6ре. Във високи о6ороти вече почти нямаше разлика във вървенето.Разхода не знам дали се е вдигнал понеже я карах така само 2-3 дни и отидох да го зацепят наново,след което всичко си дойде на място.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
trace написа:На мен ми 6яха зацепили неправилно ремъка - Вravo 1.6На празен ход менеше о6оротите между 800-900 (което преди това го нямаше) и при потеглянеколата не вървеше до6ре. Във високи о6ороти вече почти нямаше разлика във вървенето.Разхода не знам дали се е вдигнал понеже я карах така само 2-3 дни и отидох да го зацепят наново,след което всичко си дойде на място.Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар