Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем след смяна на ремък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем след смяна на ремък

проблема е следниq .. преди малко се прибирам от гарая , с баща ми сменихме ремъка и ... уборотите изобщо ама хич не са в час ... нито на гас нито на бензин .. мотора е 1.6 90 ако има значение ... интересува ме правqт ли им се нqкакви електронни настроики защото не съм на qсно , за пръв път сменqм ... много трудно пали колата и уборотите на свободна играqт 800-850 , на ниска скорост 1-2 придърпжа колата като си ускори нqма проблеми .....( нqмам кирилица в момента съжалqвам )

Здравей колега,явно това ще е някакво Браво/Брава и след малко тук ще се изпише една върволица, как се сменя ремък със специални скоби/пети и как не сте зацепили както трябва ремъка.Та с две думи, трябва ти човек дето разбира от тия работи да види двигателя.
    Brava 1.6 EL, '98
    182A4

Коментар

абе то уж и башата разбираше ама на ... сега сума ти предположениq ... естествено и аз си мислq за нqкои зъб че сме поприскочили ,.... ше се свалq и слага наново тq работата qсна , просто ме интересуваше дали се прави електронна настоика щото един приqтел като му го сменqт винаги му правqт инъче не става неговата ....и да за браво става дума

Коментар

Working...
      X