Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

може ли да се натегне жилото на съединтеля БРАВО 1.6 16В

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

може ли да се натегне жилото на съединтеля БРАВО 1.6 16В

здравейте колеги надявам се че не съм се повторил с тази тема но ме интересува може ли да се натегне жилото на съединителя колата е браво 97’ 1.6 16 в. много горе ми отделя и при по агресивно тръгване като чели боксува
    live is too short to drive VW

Може колега , под стойката на акумулатора са гайките за натягане.Но май май си за съединител .
    HONDA I-VTEC

Коментар

благодаря колега сега ще сляза да погледна

Коментар

Ако искаш да ти отделя по-долу трябва да го охлабиш, т.е. да развиваш контра-гайката.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Точно така - отпуска се жилото (стига с туй натягане)!

Коментар

ами аз го натегнах и започна да отделя нормално или така ми се стори защото педала се качи много на горе утре ще пробвам и с разхлабван на гаиката оято м/у другото беше доста навита

Коментар

Извинявай колега, че ти ползвам темата, но бихте ли ми казали дали може да се натегне или отпусне (кое е по точно незнам) жилото на съединителя на Пунто мк2 1.2 60 к.с. 2000г ?

Коментар

Може ли съвет и относно Браво 1,4 - при загрял двигател първа влиза много трудно, а задна... по-добре да не ви описвам какво стържене се чува. Съединителят е на 30К км и не би трябвало да е износен. Предполагам, че не отделя добре и трябва да отпусна/натегна жилото. Кое от двете?
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                X