колеги каде сменят съединител за 80-120 лв .Аз на повече места ми казват около 150 лева става въпрос за пунто мк2 1,2 60 коня А съединителя които съм си купил е АП на феродови диски пише Валео АП.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съединител - марка????
Collapse
X
-
недей да се набиваш с това недоразумение БРЕДА... а и точно при твоята кола (ако е тази от подписа..), може и 200лв. да ти искат за смяна на съединителя, щото се откачат и кутията, и двигателя (поне на мен така ми каза майстора, и се ядосваше, че изобщо ме е взел да ми сменя съединител). та по-добре смени всичко, щото... 150-200 кинта за един лагер, който струва 40лв. според мен не си заслужава да се плащат."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
slavy_ivanov написа:Airfan написа:Сложи си FIAT - вътре пак е Валео, но дочувам, че било по-добро от нормалното Валео. Аз съм с такъв от 15 000 км и нямам никакви забележки.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
bboyd написа:колеги каде сменят съединител за 80-120 лв .Аз на повече места ми казват около 150 лева става въпрос за пунто мк2 1,2 60 коня А съединителя които съм си купил е АП на феродови диски пише Валео АП.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
bboyd написа:колеги каде сменят съединител за 80-120 лв .Аз на повече места ми казват около 150 лева става въпрос за пунто мк2 1,2 60 коня А съединителя които съм си купил е АП на феродови диски пише Валео АП.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
така колеги .... съединител Мекарм-180лв.+труд 70лв. нов съешднинител за 250лв.забележки след смяната .... скоростите вече влизат като пирон в кисело мляко ..... при потегляне вече колата не тресе както преди и при движение превключването става много готино (плавно)ще пиша ако имам проблеми (да се надявам че ще нямам)AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:така колеги .... съединител Мекарм-180лв.+труд 70лв. нов съешднинител за 250лв.забележки след смяната .... скоростите вече влизат като пирон в кисело мляко ..... при потегляне вече колата не тресе както преди и при движение превключването става много готино (плавно)ще пиша ако имам проблеми (да се надявам че ще нямам)Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
ivan_dice написа:така колеги .... съединител Мекарм-180лв.+труд 70лв. нов съешднинител за 250лв.забележки след смяната .... скоростите вече влизат като пирон в кисело мляко ..... при потегляне вече колата не тресе както преди и при движение превключването става много готино (плавно)ще пиша ако имам проблеми (да се надявам че ще нямам)Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар