Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

съединител - марка????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги каде сменят съединител за 80-120 лв .Аз на повече места ми казват около 150 лева става въпрос за пунто мк2 1,2 60 коня А съединителя които съм си купил е АП на феродови диски пише Валео АП.
    Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

сменям само лагераскъсала се е едната му фискираща пружинка и от изместването се е разбилсега слагам Бреда, защото такъв имашесмяната на съединителя го отлагамсегашния ми съединител е Валео
      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

недей да се набиваш с това недоразумение БРЕДА... а и точно при твоята кола (ако е тази от подписа..), може и 200лв. да ти искат за смяна на съединителя, щото се откачат и кутията, и двигателя (поне на мен така ми каза майстора, и се ядосваше, че изобщо ме е взел да ми сменя съединител). та по-добре смени всичко, щото... 150-200 кинта за един лагер, който струва 40лв. според мен не си заслужава да се плащат.
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Airfan написа:
          Сложи си FIAT - вътре пак е Валео, но дочувам, че било по-добро от нормалното Валео. Аз съм с такъв от 15 000 км и нямам никакви забележки.
          за колата от подписа от къде мога да намеря съединител ФИАТ? мерси
          FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

вантотрейд, навярно...
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Един + за съединител National
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

bboyd написа:
                колеги каде сменят съединител за 80-120 лв .Аз на повече места ми казват около 150 лева става въпрос за пунто мк2 1,2 60 коня А съединителя които съм си купил е АП на феродови диски пише Валео АП.
                Майстора при който ходя сменя за 120 парици във Варна

Коментар

slavy_ivanov написа:
                  Airfan написа:
                  Сложи си FIAT - вътре пак е Валео, но дочувам, че било по-добро от нормалното Валео. Аз съм с такъв от 15 000 км и нямам никакви забележки.
                  за колата от подписа от къде мога да намеря съединител ФИАТ? мерси
                  www.axm-auto.com
                  Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                  Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                  I am in love with my cars

Коментар

bboyd написа:
                    Знам къде, ама ще ти дойде малко далечко 80-100 лв. е нормалната цена за твоята кола, 120 лв. макс!
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

лагера струв а18лвутре ще пиша колко ще струва и трудадано да мога да го определя, защоот сменям и ауспух и накладкище пиша

Коментар

bboyd написа:
                        Попитай тук: http://axm-auto.com/shop.php?s=2. До средата на тази година цената за ренонт беше в посочената от теб граница.
                        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

смяна на аксиален лагерсмяна на гърнетазаваряване на тръбата около ламбда сондатапроверни задни накладкигресиране на каретатаза труд общо 160лв

Коментар

така колеги .... съединител Мекарм-180лв.+труд 70лв. нов съешднинител за 250лв.забележки след смяната .... скоростите вече влизат като пирон в кисело мляко ..... при потегляне вече колата не тресе както преди и при движение превключването става много готино (плавно)ще пиша ако имам проблеми (да се надявам че ще нямам)
                            AUDI 1.8 20V TURBO
                            ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

ivan_dice написа:
                              така колеги .... съединител Мекарм-180лв.+труд 70лв. нов съешднинител за 250лв.забележки след смяната .... скоростите вече влизат като пирон в кисело мляко ..... при потегляне вече колата не тресе както преди и при движение превключването става много готино (плавно)ще пиша ако имам проблеми (да се надявам че ще нямам)
                              дано да нямашще пишеш впечатленияаз пробвах колата преди малконяма проблеми със скоростите, по-лесно се натиска съединителя, от намазването на втулките на вилката и жилотоспирачките трябва да поулегнат, но за 20км сякаш се подобри спиранетоколата доста утихна - от новите гърнетаще пиша впечатления

Коментар

ivan_dice написа:
                                Да не очакваш на старта да се раздрънка още,Мекарма кара поне 5 к
                                Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                                I am in love with my cars

Коментар

Working...
                                X