Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

съединител - марка????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

съединител - марка????

предстои да сменя съединителяВалео ли да сложа, нищо, че е най-скъпили АР също може
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Здравей,колега аз лично ти препоръчвам валео да ти е мирна главата,но има и други марки които също биха ти свършили добра работа.Но аз залагам на сигурното.Поздрави!
    Fiat Punto 1.2 75 hp

Коментар

s.demirev написа:
      Здравей,колега аз лично ти препоръчвам валео да ти е мирна главата,но има и други марки които също биха ти свършили добра работа.Но аз залагам на сигурното.Поздрави!
      и аз това си мисля40лв нищо не е има ли мантета на Валео, и да се скапе набързо
      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Valeo, AP, Delphi, Sachsкоето и да избереш, няма да сгрешиш.
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
          Valeo, AP, Delphi, Sachsкоето и да избереш, няма да сгрешиш.
          И аз съм на същото мнение,все доказали се марки.
          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
          I am in love with my cars

Коментар

колеги и на мен ми предстои смяна на съединител ... дайте ми препоръки за нещо не чак толкова скъпо и с добро качество че в няколко магазина питах и ми казаха някакви яки цифри от сорта на 350-400лв. за комплект .... отделно е че майстора при който ще го правя ще ми вземе 120лв за монтаж ... /колата от подписа/
            AUDI 1.8 20V TURBO
            ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

ivan_dice написа:
              колеги и на мен ми предстои смяна на съединител ... дайте ми препоръки за нещо не чак толкова скъпо и с добро качество че в няколко магазина питах и ми казаха някакви яки цифри от сорта на 350-400лв. за комплект .... отделно е че майстора при който ще го правя ще ми вземе 120лв за монтаж ... /колата от подписа/
              Нормалната цена за труд е около 100 лева,та 120 някои може и да я възприемат като нормална относно съединителя мен ми се вижда скъпичко това 350-400,но зависи от марката,макар че Валео за твоята е 300 лева,Ап е още по-евтин.

Коментар

Закс е около 200лв. Смяната е 100лв.Съединителя го сменях преди почти 1 година.

Коментар

комплект Мекарм (кааха че са били добри на поносима цена)110 притискателен60 феродов20 лагерКомплект Валео 280лв. (не запомних по отделно кое колко пари беше)+ труд 80-120лв.
                  AUDI 1.8 20V TURBO
                  ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

ivan_dice написа:
                    комплект Мекарм (кааха че са били добри на поносима цена)110 притискателен60 феродов20 лагерКомплект Валео 280лв. (не запомних по отделно кое колко пари беше)+ труд 80-120лв.
                    С Валео определено ще избиеш тея 80 лева над цената на МекАрма

Коментар

Бягай далеч от Мекарм. Аз сложих съединител FIAT (който в кутията се оказа, че е Валео), поне знам че не е менте. С отстъпката при Хит-ко ми излезе около 230лв.
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

ivan_dice написа:
                        И друг път съм го казвал"МекАрм така го зарови , че да не го намери друг".Такъв съединител го хвърлих на 5000 км(комплект).Замених го с Валео и край с мъките
                        now. BMW E39 523i '98 170hp
                        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Слагай Валео не се чуди.
                          FIAT Marea ex
                          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Mekarm става .......... супер са !п.с. ако мислиш да караш колата не повече от 10 000км.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сложи си FIAT - вътре пак е Валео, но дочувам, че било по-добро от нормалното Валео. Аз съм с такъв от 15 000 км и нямам никакви забележки.

Коментар

Working...
                              X