ivan_dice написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съединител - марка????
Collapse
X
-
YAROSHKH написа:ivan_dice написа:така колеги .... съединител Мекарм-180лв.+труд 70лв. нов съешднинител за 250лв.забележки след смяната .... скоростите вече влизат като пирон в кисело мляко ..... при потегляне вече колата не тресе както преди и при движение превключването става много готино (плавно)ще пиша ако имам проблеми (да се надявам че ще нямам)Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
колега YAROSHKH ... карай си пунтото и не ми бери грижата... ... ако имах пари щях да сложа немски от 450лв. ама НЯМАМ ....колеги alvanovo и Synthy .... няма да се женя за нея ... ако направи 50к ще съм доволен а и до тогава може вече да не е моя собственостAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:колега YAROSHKH ... карай си пунтото и не ми бери грижата... ... ако имах пари щях да сложа немски от 450лв. ама НЯМАМ ....колеги alvanovo и Synthy .... няма да се женя за нея ... ако направи 50к ще съм доволен а и до тогава може вече да не е моя собственостex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
packo84 написа:ivan_dice написа:колега YAROSHKH ... карай си пунтото и не ми бери грижата... ... ако имах пари щях да сложа немски от 450лв. ама НЯМАМ ....колеги alvanovo и Synthy .... няма да се женя за нея ... ако направи 50к ще съм доволен а и до тогава може вече да не е моя собственостFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Replay написа:slavy_ivanov написа:Airfan написа:Сложи си FIAT - вътре пак е Валео, но дочувам, че било по-добро от нормалното Валео. Аз съм с такъв от 15 000 км и нямам никакви забележки.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
колеги няма да споря ... майсторите които ми правиха колата ми го препоръчаха .... естествено аз ги открехнах за идеята за Валео .... но те ми казага че просто в момента Валеото което се предлага на пазара е супер голям боклук и по добре да си сложа мекарм .... разликаа в цената на валеото и мекарма беше от сорта на 20-30лв. .... но както казах аз няма да се женя за тая кола така че докаде кара до там после друг ... а и в крайна сметка не я карам като ХГТ .......AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
slavy_ivanov написа:Replay написа:slavy_ivanov написа:Airfan написа:Сложи си FIAT - вътре пак е Валео, но дочувам, че било по-добро от нормалното Валео. Аз съм с такъв от 15 000 км и нямам никакви забележки.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар