така колеги .... съединител Мекарм-180лв.+труд 70лв. нов съешднинител за 250лв.забележки след смяната .... скоростите вече влизат като пирон в кисело мляко ..... при потегляне вече колата не тресе както преди и при движение превключването става много готино (плавно)ще пиша ако имам проблеми (да се надявам че ще нямам)
Колега, само те моля, недей да пускаш после тема : " Възможно ли е нов съединител да приплъзва ?"
така колеги .... съединител Мекарм-180лв.+труд 70лв. нов съешднинител за 250лв.забележки след смяната .... скоростите вече влизат като пирон в кисело мляко ..... при потегляне вече колата не тресе както преди и при движение превключването става много готино (плавно)ще пиша ако имам проблеми (да се надявам че ще нямам)
Колега, само те моля, недей да пускаш после тема : " Възможно ли е нов съединител да приплъзва ?"
колега YAROSHKH ... карай си пунтото и не ми бери грижата... ... ако имах пари щях да сложа немски от 450лв. ама НЯМАМ ....колеги alvanovo и Synthy .... няма да се женя за нея ... ако направи 50к ще съм доволен а и до тогава може вече да не е моя собственост
AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
колега YAROSHKH ... карай си пунтото и не ми бери грижата... ... ако имах пари щях да сложа немски от 450лв. ама НЯМАМ ....колеги alvanovo и Synthy .... няма да се женя за нея ... ако направи 50к ще съм доволен а и до тогава може вече да не е моя собственост
Колега ivan_dice помисли, за човека,който ще купи колата от теб...особено ако е някой колега от форума. Ще кажеш "сменен съединител" и след 500км новия собственик и той ще пише в тая тема и ще те псува яко. Това в случай, че Мекарм-а не умре в твоите ръце. В Англия (родината на капитализма) е казано: "Не съм богат, за да купувам евтиното!" Тук казваме: "На триците скъп, на брашното евтин" Извод: евтиното най-често излиза скъпо. Та конкретно по темата вече. Колата ти е с дизелов мотор и съединителят е подложен на по-голямо натоварване, поради големия въртящ момент. А Мекарм съединителите са такъв боклук, че дори и Жигула не бих наказал с такъв съединител. Дай още стотина лева за Валео, да ти го монтират и да си караш спокойно. И ако след 50 000км я продадеш да може с чиста съвест да кажеш на човека, че наистина е сменен съединителя. Айде със здраве
ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Колега ivan_dice помисли, за човека,който ще купи колата от теб...особено ако е някой колега от форума. Ще кажеш "сменен съединител" и след 500км новия собственик и той ще пише в тая тема и ще те псува яко. Това в случай, че Мекарм-а не умре в твоите ръце. В Англия (родината на капитализма) е казано: "Не съм богат, за да купувам евтиното!" Тук казваме: "На триците скъп, на брашното евтин" Извод: евтиното най-често излиза скъпо. Та конкретно по темата вече. Колата ти е с дизелов мотор и съединителят е подложен на по-голямо натоварване, поради големия въртящ момент. А Мекарм съединителите са такъв боклук, че дори и Жигула не бих наказал с такъв съединител. Дай още стотина лева за Валео, да ти го монтират и да си караш спокойно. И ако след 50 000км я продадеш да може с чиста съвест да кажеш на човека, че наистина е сменен съединителя. Айде със здраве
и каква е гаранцията колега, че валео-то ще изкара повече от мекарм-а. точно никаква. то е като да си търсиш оригинален адидас маратонка в турция
колеги няма да споря ... майсторите които ми правиха колата ми го препоръчаха .... естествено аз ги открехнах за идеята за Валео .... но те ми казага че просто в момента Валеото което се предлага на пазара е супер голям боклук и по добре да си сложа мекарм .... разликаа в цената на валеото и мекарма беше от сорта на 20-30лв. .... но както казах аз няма да се женя за тая кола така че докаде кара до там после друг ... а и в крайна сметка не я карам като ХГТ .......
AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Сложи си FIAT - вътре пак е Валео, но дочувам, че било по-добро от нормалното Валео. Аз съм с такъв от 15 000 км и нямам никакви забележки.
за колата от подписа от къде мога да намеря съединител ФИАТ? мерси
www.axm-auto.com
гледал съм тук. няма марка фиат съединител.
Не бях отварял да гледам за ТД,знам че за JTD имат,има го и в сайта,та затова сметнах че и за TD ще има.Може и да не е вкаран в сайта,най -добре им звънни.
Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Аз пък се чудя, защо се пускат такива теми, след като човека пуснал темата в крайна сметка не взима на сериозно съветите на колегите. Бърборим си тук, обаче майсторите казали и айде........ Нищо лично, ама е безмислено цялото упражнение.
Коментар