Проблема е следния купил съм чисто ново жило (30лв.)и майстора м иказа,че не струвало и че няма смисъл да го слага и ми каза да си зема оригинално от 120лв. за да нямам проблеми,та искам да попитам дали някой изобщо си го купува това оригинално жило от 120лв. или всички си взимат от 30лв. и нямат проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с жилото на съединителя
Collapse
X
-
колега, какъв самолет караш?то и аз съм с некво евтино жило. Трето. Това дето купих колата с него даде фира, после сложих още едно и то си замина, и реших, че ще е по-добре да сменя съединителя, отколкото да сложа 20 жила. Та дали ще е от 25 или от 125 пак ще се скъса, ако съединителя е заминал.Междудругото може и сам да си го сложиш ако ти се занимава. Може би мастора го е срам да ти вземе 30 лв за смяна на жило дето е 20 лв, та затова иска да ти пробута това от 120, може би, щото то се слага по-трудно, повече усилия и някак по е оправдано смяната да струва 30 лв, нищо че е за половин един час макс.А, и е хубаво да се понамаже с гресчица преди да се монтира жилото. Има едни дезодоранти с течна грес за по 10 лв, много ефективни специално за такива клизми и за други работи де.За сведение един съединител е 200-250 лв, а ти за едно жило ако дадеш 120, не знам...Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
ами незнам за съединителя до сега не съм имал проблем с него просто ми се скъса жилото и го смених с ново,но пък сега не може да се натиска много е твърд,обаче като го стисна на ръка малко жилото и се поуправя за малко и пак става много твърд и реших че е от майстора защото май не го е сложил много добре та сега ходих при този дето ми иска да си взема оригинално жило от 120лв.Обичам те на пернишки---->>>>Влазяй у ГОУФУУ
Коментар
-
Здравей Колега,Имам лоша новина, и моя съединител беше станал турбо твърд като почнаха да се късат жилата. Те и затова се късат, защото трябва прекалено голямо усилие, за да се натисне.Иначе остави си това жило от 30 лв, вземи си един съединител за 200-250 лв и приготви ощр 100-150 лв за смяна и така.Потърси из форума за читав сервиз.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
Аз заради ново жило-менте, смених излишно съединител комплект Не е до цената, сега съм с жило за 40 лв. (с доставката) и вече повече от 5000 км. нямам проблеми. Забравил съм каква марка е, май е точно Рикамбифлекс. Предишното жило марка Malo, ме вкара в страхотен филм :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар