Здравейте колеги!Днес лампата на акумулатора на таблото ми направи впечетление, че започна да свети щом оборотите на колата започнат да слизат под 2000 и да гасне щом се подава газ!Миналата годибва на сменях алтернатора с втора употреба!Дали неприятното ми усещане отново е свързано с алтернатора?Миналата година така си изпатих от едни майстори, че неможах да си видя колата три седмици пък и ме одрусаха стабилно....!!!Не ми се ще пак да трябва да се боря с алтернатора... но все пак ако е необходимо няма какво да правя.Според вас накъде да се ориентирам?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
лампата на акумулатора
Collapse
X
-
Re: лампата на акумулатора
rymbym написа:Здравейте колеги!Днес лампата на акумулатора на таблото ми направи впечетление, че започна да свети щом оборотите на колата започнат да слизат под 2000 и да гасне щом се подава газ!Миналата годибва на сменях алтернатора с втора употреба!Дали неприятното ми усещане отново е свързано с алтернатора?Миналата година така си изпатих от едни майстори, че неможах да си видя колата три седмици пък и ме одрусаха стабилно....!!!Не ми се ще пак да трябва да се боря с алтернатора... но все пак ако е необходимо няма какво да правя.Според вас накъде да се ориентирам?
Коментар
-
И според мен си за подмяна на четки. Най-вероятно те са заедно с реле-регулатора в един блок и са несменяеми отделно, но в някои случаи не е невъзможно да се подменят само четките. Свалиш ли алтернатора от колата, после е лесно. Ако си запазил стария алтернатор, извади го и го разхвърляй за да видиш за какво става въпрос.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар