Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

даите савет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

даите савет

помогнете....... имам си един фиат брава 1.6 16v...каде ли не я карах какво ли не смених.загрее ли нама палене...Колега оправи си заглавието и прочети правилата на форумаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=168241.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Модераторски екип на forum.fiat-bg.org

Сервиза на hit-ko, Ямбол.Поздрави!
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Темата е за "общи технически въпроси" според мен. Какво прави като не може да запали, свети ли нещо? Бензиновите имат ли датчик за колянов вал? Ако имат, много вероятно е да ти е за смяна... В съответния раздел ще се изкажат и други по-компетентни от мен, все пак.
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

аз залагам на безинова помпа. Поне при мен беше така - студена палеше, загреели - няма палене. 2 месеца се мъкнах по сервизи, като изплющя помпата - стана ясно от какво е. Ако все пак искаш компетентна помощ от колегите може поне да кажеш какво си сменил.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Много прилича и на бобина
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

Suppish написа:
            Сервиза на hit-ko, Ямбол.Поздрави!
            Той няма ли и сервиз в София или само магазин ?А колегата да каже в какви сервизи я е карал, какво са му казали до момента и какво е сменил.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз ако съм на мястото на колегата повече няма да вляза в този форум. Можеше по по-културен начин да му се обяси, че е допуснал правописни грешки, например - "колега допуснал си правописни грешки оправи си заглавието, иначе проблемът ти се дължи на........". Все пак това е първи пост.По темата - пробвай с търсачката има подобни теми, някои колеги са набедили датчика на коляновия вал може да е от него.
              Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Дай като е първи пост, да е написан неграмотно и да не отговаря на правилата? Като не влезе повече , ще четем един неграмотен по-малко. Аз лично неграмотните и сега ги избягвам.

Коментар

Много справедливо сте действали пак с метлата модераторите, браво! Поне да бяхте поправили и заглавието...
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: даите савет

emo.d написа:
                    помогнете....... имам си един фиат брава 1.6 16v...каде ли не я карах какво ли не смених.загрее ли нама палене...
                    Моя проблем се оказа датчика на коляновия вал, при същите симптоми, при студен двигател беше в нормите, като загрее съпротивлението му нарастваше до 1,5 Мома и прекъсваше, това го установих след свалянето и смяната му, като го закачих на мултицета и го нагрявах със сешоара и после го изстудявах.
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                    X