помогнете....... имам си един фиат брава 1.6 16v...каде ли не я карах какво ли не смених.загрее ли нама палене...Колега оправи си заглавието и прочети правилата на форумаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=168241.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Модераторски екип на forum.fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
даите савет
Collapse
X
-
Темата е за "общи технически въпроси" според мен. Какво прави като не може да запали, свети ли нещо? Бензиновите имат ли датчик за колянов вал? Ако имат, много вероятно е да ти е за смяна... В съответния раздел ще се изкажат и други по-компетентни от мен, все пак.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
аз залагам на безинова помпа. Поне при мен беше така - студена палеше, загреели - няма палене. 2 месеца се мъкнах по сервизи, като изплющя помпата - стана ясно от какво е. Ако все пак искаш компетентна помощ от колегите може поне да кажеш какво си сменил.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз ако съм на мястото на колегата повече няма да вляза в този форум. Можеше по по-културен начин да му се обяси, че е допуснал правописни грешки, например - "колега допуснал си правописни грешки оправи си заглавието, иначе проблемът ти се дължи на........". Все пак това е първи пост.По темата - пробвай с търсачката има подобни теми, някои колеги са набедили датчика на коляновия вал може да е от него.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Re: даите савет
emo.d написа:помогнете....... имам си един фиат брава 1.6 16v...каде ли не я карах какво ли не смених.загрее ли нама палене...FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар