Колеги проблема е следния... Когато минавам през дупки (а това е неизбежно) с независимо каква скорост, се чуват разни хлопания, чукания и прочия. Същото става и като мина през легнал полицай с много бавна скорост, но тропането е по силно, все едно нещо се "отпецва" от някаде. Сменил съм: амортисьори, биелетки, тампони на амортисьорите и положението не се променя... Тропането е малко като на метал и е доста интензивно през неравностите. Ако имате някакви предложения или решения ще съм ви много благодарен, защото това ме "дразни" откакто съм купил колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чукане, тропане и хлопане по предницата на Брава?
Collapse
X
-
Може да са носачи. При мен така хлопаше от ляво и се оказа шарнира на носача. Най-добре в сервиз да направят оглед на ходова част и да напъват с щангата, ако нямаш възможност сам да го направиш това. Не съм привърженик на идеята да се сменя наред, докато проблема изчезне. Трябва да се установи конкретната причина за хлопането и тогава да се действа.Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
-
И аз имам този проблем.... Но.... има и някакво странно скърцане от лявата страна на купето все едно отварям врата с раждясали панти... получава се само при неравности на пътя... моля пишете от какво може да е....FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар