Проблема е следния колата пали и изгасва почти веднага,някой път се задържа на 700 оборота и едвам работи и след 15 20 сек. гасне подам ли гас веднага изгасва.Ако някой има някакви предложения да каже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с браво 1.8 гт помощ
Collapse
X
-
един приятел имаше да не кажа същия ала подобен проблем в един сервиз срещу 500 лв му го оправиха каза че едно от сменените е бубината и стъпковото моторче за друго сменено немога да се сетя в момента1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
Здравй колега. Да те питам как стана проблема.. в движение или като спря и повече не искаше и да запали? Провери си горивната помпа дали ваобще качва бензин до мотора.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
Колта до сега не съм имал проблем пали от рас обаче последния път като я карах ми даде страшен разход 30лв. 100км. и на края почна да ми придръпва се едно че ми свършва бензина после паркирах колата и я оставих на другия ден е този проблем помислих,че няма бензин и сипах 6 литра за всеки случей.Обичам те на пернишки---->>>>Влазяй у ГОУФУУ
Коментар
-
Еми виж свещите,кабелите,кажи сега има ли със сигурност бензин в ресервоара?Пробва ли да я запалиш пак? Подкачва ли помпата,работи ли все едно на 3 цилиндъра(два)? Филтъра бензиновия сменял ли си? Така както го обясняваш или няма гориво(не достига) или някакъв проблем със свещи (кабели) бубинки. Погледни за всеки случай какво са ти сменяли и дали е затворена кутията за филтъра хубаво. Тоя висок разход дето ти е дало последно....много странноFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
колата се управи,задърпаха ме и за оклоло 500м. запалих на 2 на 3 пъти и гаснеше но запали се едно, че нещо се беше запушило а иначе всички филтри са сменени преди 100 км. преди да я загася последния път се едно,че свърши безина и на другия ден така стана сипах и 6 литра безин но не запали палеше и гаснеше но като ме дръпнаха се поуправиОбичам те на пернишки---->>>>Влазяй у ГОУФУУ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар