Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с браво 1.8 гт помощ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблема е следния колата пали и изгасва почти веднага,някой път се задържа на 700 оборота и едвам работи и след 15 20 сек. гасне подам ли гас веднага изгасва.Ако някой има някакви предложения да каже
    Обичам те на пернишки---->>>>Влазяй у ГОУФУУ

Имаш ли Агу? Какво е състоянието на въздушният филтър да не е много замърсен?
    Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Датчика на коляновия вал причинява подобно поведение.
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

ами нямам газ маслото и всички филтри са сменени преди дни,направо незнам колата си работеше сега изведнъш така стана

Коментар

един приятел имаше да не кажа същия ала подобен проблем в един сервиз срещу 500 лв му го оправиха каза че едно от сменените е бубината и стъпковото моторче за друго сменено немога да се сетя в момента
          1.6 16v 96 г. 103 hp.
          България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
          Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

Здравй колега. Да те питам как стана проблема.. в движение или като спря и повече не искаше и да запали? Провери си горивната помпа дали ваобще качва бензин до мотора.
            Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
            Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
            Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
            Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

Колта до сега не съм имал проблем пали от рас обаче последния път като я карах ми даде страшен разход 30лв. 100км. и на края почна да ми придръпва се едно че ми свършва бензина после паркирах колата и я оставих на другия ден е този проблем помислих,че няма бензин и сипах 6 литра за всеки случей.

Коментар

Еми виж свещите,кабелите,кажи сега има ли със сигурност бензин в ресервоара?Пробва ли да я запалиш пак? Подкачва ли помпата,работи ли все едно на 3 цилиндъра(два)? Филтъра бензиновия сменял ли си? Така както го обясняваш или няма гориво(не достига) или някакъв проблем със свещи (кабели) бубинки. Погледни за всеки случай какво са ти сменяли и дали е затворена кутията за филтъра хубаво. Тоя висок разход дето ти е дало последно....много странно
                Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Аз имах сходен проблем.... оказа се запушено задно Гърне....провери дали ти изкарва газовете...
                  FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Залагам на Ламбда сонда

Коментар

колата се управи,задърпаха ме и за оклоло 500м. запалих на 2 на 3 пъти и гаснеше но запали се едно, че нещо се беше запушило а иначе всички филтри са сменени преди 100 км. преди да я загася последния път се едно,че свърши безина и на другия ден така стана сипах и 6 литра безин но не запали палеше и гаснеше но като ме дръпнаха се поуправи

Коментар

Колега , а провери ли горивнят филтър .
                        Fiat BRAVO 18 16V 1995

Коментар

филтъра е чисто нов на 100 км. е

Коментар

Колега може да е лош бензин или запушени дюзи на инжекционяа .
                            Fiat BRAVO 18 16V 1995

Коментар

Working...
                            X