Колега, аз работих във въпросната фирма-вносител. Цените наистина са гарантирано ниски, и отстпъката е реална. Но, помисли за цените които плащаш .... И как така другите марки са по-скъпи , а тези толкова еФтини. Аз на моята кола слагам други марки,въпреки че мога да слагам от тази фирма - нали си имам контактите, и мога и по-голяма отстъпка от твоята да получа. И друг колега правилно написа - всъщност ще я продаваш ли колата ?! Та по марки , имайки предвид какво съм се наслушал и нагледал от тези марки:GLASER - всъщност, един добър експеримент - дали ще изкара до сладващата смяна на масло ? Любител ли си на екстрийма ? Умееш ли да управляваш автомобил с нередовен двигателя ? Ами - провери !
От същата фирма вносител питай за PAYEN.Термостата - .... добре е . Цената е безподобна и оправдава няколкото опита докато попаднеш на работещ достатъчно дълго , че да изкарва смяна на масло.Стига да си гледаш редовно уредите на таблото и да си уверен в себе си , че можеш да се справиш с автомобил с блокирал термостат.AKRON . Ами тази марка произвежда гумени изделия. Чудя се, къде в света си поръчва ролките ?! Попитай за INA в същата фирма вносител.Сегментите са наистина OK. Марката се ползва за оригинално вграждане в много автомобили.Гумичките .... попитай за GOETZE.FLENNOR -
Да , немски е . Но по -добре поразпитай за мнение из сервизите за тази марка. А, докато ходиш, вземи го смени с HUTCHINSON във въпросната фирма-вносител.... Наиситна, не се доверявай за всичките 60 хиляди километра, аси напиши нейде на бележката за седваща смяна по-малко километри . може би около 20 хиляди ....Но, ако вече си ги взел и просто си питаш какво да ги правиш - ...не знам. Надали има опция да ги върнеш. Предполага, че някой от продаваичте го е изписал на името на клиент на едро, и вече нямаш възможност да ги върнеш, т.к. останалите 10% вече са потънали в джоба му... Просто ти пожелавам Успех ! И - ако мога да те помоля, да споделяш във времето своя опит. Ще ми е интересно. наистина.А за маслото не с епритеснавяй - добро си е маслото. Аз карам даже с 5w40. Е, вярно CASTROL ...
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
![Mr. Green](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Коментар