Колега, аз работих във въпросната фирма-вносител. Цените наистина са гарантирано ниски, и отстпъката е реална. Но, помисли за цените които плащаш .... И как така другите марки са по-скъпи , а тези толкова еФтини. Аз на моята кола слагам други марки,въпреки че мога да слагам от тази фирма - нали си имам контактите, и мога и по-голяма отстъпка от твоята да получа. И друг колега правилно написа - всъщност ще я продаваш ли колата ?! Та по марки , имайки предвид какво съм се наслушал и нагледал от тези марки:GLASER - всъщност, един добър експеримент - дали ще изкара до сладващата смяна на масло ? Любител ли си на екстрийма ? Умееш ли да управляваш автомобил с нередовен двигателя ? Ами - провери ! От същата фирма вносител питай за PAYEN.Термостата - .... добре е . Цената е безподобна и оправдава няколкото опита докато попаднеш на работещ достатъчно дълго , че да изкарва смяна на масло.Стига да си гледаш редовно уредите на таблото и да си уверен в себе си , че можеш да се справиш с автомобил с блокирал термостат.AKRON . Ами тази марка произвежда гумени изделия. Чудя се, къде в света си поръчва ролките ?! Попитай за INA в същата фирма вносител.Сегментите са наистина OK. Марката се ползва за оригинално вграждане в много автомобили.Гумичките .... попитай за GOETZE.FLENNOR - Да , немски е . Но по -добре поразпитай за мнение из сервизите за тази марка. А, докато ходиш, вземи го смени с HUTCHINSON във въпросната фирма-вносител.... Наиситна, не се доверявай за всичките 60 хиляди километра, аси напиши нейде на бележката за седваща смяна по-малко километри . може би около 20 хиляди ....Но, ако вече си ги взел и просто си питаш какво да ги правиш - ...не знам. Надали има опция да ги върнеш. Предполага, че някой от продаваичте го е изписал на името на клиент на едро, и вече нямаш възможност да ги върнеш, т.к. останалите 10% вече са потънали в джоба му... Просто ти пожелавам Успех ! И - ако мога да те помоля, да споделяш във времето своя опит. Ще ми е интересно. наистина.А за маслото не с епритеснавяй - добро си е маслото. Аз карам даже с 5w40. Е, вярно CASTROL ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Основен ремонт - марки части
Collapse
X
-
YAROSHKH написа:Колега, аз работих във въпросната фирма-вносител. Цените наистина са гарантирано ниски, и отстпъката е реална. Но, помисли за цените които плащаш .... И как така другите марки са по-скъпи , а тези толкова еФтини. Аз на моята кола слагам други марки,въпреки че мога да слагам от тази фирма - нали си имам контактите, и мога и по-голяма отстъпка от твоята да получа. И друг колега правилно написа - всъщност ще я продаваш ли колата ?! Та по марки , имайки предвид какво съм се наслушал и нагледал от тези марки:GLASER - всъщност, един добър експеримент - дали ще изкара до сладващата смяна на масло ? Любител ли си на екстрийма ? Умееш ли да управляваш автомобил с нередовен двигателя ? Ами - провери ! От същата фирма вносител питай за PAYEN.Термостата - .... добре е . Цената е безподобна и оправдава няколкото опита докато попаднеш на работещ достатъчно дълго , че да изкарва смяна на масло.Стига да си гледаш редовно уредите на таблото и да си уверен в себе си , че можеш да се справиш с автомобил с блокирал термостат.AKRON . Ами тази марка произвежда гумени изделия. Чудя се, къде в света си поръчва ролките ?! Попитай за INA в същата фирма вносител.Сегментите са наистина OK. Марката се ползва за оригинално вграждане в много автомобили.Гумичките .... попитай за GOETZE.FLENNOR - Да , немски е . Но по -добре поразпитай за мнение из сервизите за тази марка. А, докато ходиш, вземи го смени с HUTCHINSON във въпросната фирма-вносител.... Наиситна, не се доверявай за всичките 60 хиляди километра, аси напиши нейде на бележката за седваща смяна по-малко километри . може би около 20 хиляди ....Но, ако вече си ги взел и просто си питаш какво да ги правиш - ...не знам. Надали има опция да ги върнеш. Предполага, че някой от продаваичте го е изписал на името на клиент на едро, и вече нямаш възможност да ги върнеш, т.к. останалите 10% вече са потънали в джоба му... Просто ти пожелавам Успех ! И - ако мога да те помоля, да споделяш във времето своя опит. Ще ми е интересно. наистина.А за маслото не с епритеснавяй - добро си е маслото. Аз карам даже с 5w40. Е, вярно CASTROL ...Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
-
хм
ЗА останалите колеги ще помоля да се придържаме към темата.не съм против свободните разговори но тук нещаат са малко по сериозниНека Спрем Войната По Пътищата !!!
Коментар
-
TRENDi написа:Ролката не бих си я сложил на моята. INA се намира м/у 30-37 лв. Г-рата за главата - Виктор Рийнз/ц, Елринг или Гьотце, тоя Гласер е ОК, ако ще я продаваш. Радиатор си вземи от колегата The Game, истиски Валео или Бер продаваше, че от магазина са цифра(бтв нови са му, доколкото знам). Лагери - Глико, АЕ като резервен вариант. За маслото. На моето съм с 15/40 на OMV и на 1300 км долях 500-600 гр., но понеже нямах от същия боклук, долях от това на Алфата AGIP Sint 2000 10/40. От тогава не се е налагало да доливам, минал съм още 3500 км. Иначе за разработката и аз мисля, че Пристата 15/40 е ОК.Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
Коментар
-
Princo написа:И аз съм заинтересован,че и на мен на пролет ми предстои такава операция. 2.0 i.e Няма смисъл да си взимаш друг мотор.По-добре си направи този.Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
Коментар
-
YAROSHKH написа:Колега, аз работих във въпросната фирма-вносител. Цените наистина са гарантирано ниски, и отстпъката е реална. Но, помисли за цените които плащаш .... И как така другите марки са по-скъпи , а тези толкова еФтини. Аз на моята кола слагам други марки,въпреки че мога да слагам от тази фирма - нали си имам контактите, и мога и по-голяма отстъпка от твоята да получа. И друг колега правилно написа - всъщност ще я продаваш ли колата ?! Та по марки , имайки предвид какво съм се наслушал и нагледал от тези марки:GLASER - всъщност, един добър експеримент - дали ще изкара до сладващата смяна на масло ? Любител ли си на екстрийма ? Умееш ли да управляваш автомобил с нередовен двигателя ? Ами - провери ! От същата фирма вносител питай за PAYEN.Термостата - .... добре е . Цената е безподобна и оправдава няколкото опита докато попаднеш на работещ достатъчно дълго , че да изкарва смяна на масло.Стига да си гледаш редовно уредите на таблото и да си уверен в себе си , че можеш да се справиш с автомобил с блокирал термостат.AKRON . Ами тази марка произвежда гумени изделия. Чудя се, къде в света си поръчва ролките ?! Попитай за INA в същата фирма вносител.Сегментите са наистина OK. Марката се ползва за оригинално вграждане в много автомобили.Гумичките .... попитай за GOETZE.FLENNOR - Да , немски е . Но по -добре поразпитай за мнение из сервизите за тази марка. А, докато ходиш, вземи го смени с HUTCHINSON във въпросната фирма-вносител.... Наиситна, не се доверявай за всичките 60 хиляди километра, аси напиши нейде на бележката за седваща смяна по-малко километри . може би около 20 хиляди ....Но, ако вече си ги взел и просто си питаш какво да ги правиш - ...не знам. Надали има опция да ги върнеш. Предполага, че някой от продаваичте го е изписал на името на клиент на едро, и вече нямаш възможност да ги върнеш, т.к. останалите 10% вече са потънали в джоба му... Просто ти пожелавам Успех ! И - ако мога да те помоля, да споделяш във времето своя опит. Ще ми е интересно. наистина.А за маслото не с епритеснавяй - добро си е маслото. Аз карам даже с 5w40. Е, вярно CASTROL ...Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
Коментар
-
super_s написа:...моята ролка е за 9 лв така че ми е офрта поне като цена.Що се отнася до радиатора.на мен ми излиза 62 лв.на колегата по евтини ли са?AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
TRENDi написа:super_s написа:...моята ролка е за 9 лв така че ми е офрта поне като цена.Що се отнася до радиатора.на мен ми излиза 62 лв.на колегата по евтини ли са?Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
Коментар
-
за лагерите си се ориентирал добре. GLYCO са много качествена марка. Колегите по сервизите смело ги слагат и на скъпи автомобили.А, за ангренажният ремък и всичко свързано с него - хич не се подлъгвай с това "моят стил на каране е ...такъв и такъв ..". Няма такова нещо. Нали ти загрява колата до нормална температура ? Нали пътуваш на дълъг път, или градско повече от 10 мин ? Нали въпреки стила си, си караш колата в зимата при температури под О градуса ? Нали не смяташ да сменяш ремъка след 20 хил километра? Ако всичко това ве вярно - значи за да спиш спокойно , и да караш уверено избери други марки.FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
...Що се отнася и до ролката знам че има части който са по некачествени но в краина сметка ги правят и да се ползват нали ..AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Ремъците Flennor са Gates, просто с опаковка на Flennor. От 4-години карам с такъв ангренаж, не е мръднал. За гарнитурата на главата наистина бягай от тея Glaser. Аз сложих Elring, е вярно беше 3 пъти по-скъпа, но и качеството е много по-добро. За лагери - INA или SNR. Във фиатките фабрично повечето лагери са SNR.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Ремъците Flennor са Gates, просто с опаковка на Flennor. От 4-години карам с такъв ангренаж, не е мръднал. За гарнитурата на главата наистина бягай от тея Glaser. Аз сложих Elring, е вярно беше 3 пъти по-скъпа, но и качеството е много по-добро. За лагери - INA или SNR. Във фиатките фабрично повечето лагери са SNR.
Коментар
-
благодариа :0
пуснал съм темата за да видя какво да взема какво да сменя така че боби има смисал благодаря на всички колеги които споделят опита си с менНека Спрем Войната По Пътищата !!!
Коментар
-
Re: благодариа :0
2.0 i.e написа:super_s написа:пуснал съм темата за да видя какво да взема какво да сменя така че боби има смисал благодаря на всички колеги които споделят опита си с менНека Спрем Войната По Пътищата !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар