Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ремонт след удар фиат браво 1.9JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ремонт след удар фиат браво 1.9JTD

значи иммам едно питане ремонтирам си фиат след като претърпях удар в бордур отпред отляво и е подала гредата на която се държат носачите та мисълта ми е аз почти съм демонтирал въпросната греда но ми остава по средата има една пета която е хваната между двигатела и скоростите отдолу и завършва точно по средата на гредата с нещо като маслен тампон аз и него съм го развил и съм я вдигнал и се дързи на двата рога но ако развия тази греда там където е хваната за двигатела и скоростите дали няма да почне да увисва двигатела и нещо да преееба друго ПОМАГАЙТЕ
    Bravo 99 1.9 jtd-105

Абе колега, нищо не разбрах от това което си написал

Коментар

Доколкото разбрах искаш да свалиш магарето. В случая след като сваляш тампон на който се държи двигателя е редно отдолу да го подпреш за да не пропадне ,или да го закачиш отгоре за нещо и тогава да сваляш тампони и магарета.
      Фиат Крома 1.9 16v+
      Фиат Браво 1.6 16v
      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
        Доколкото разбрах искаш да свалиш магарето. В случая след като сваляш тампон на който се държи двигателя е редно отдолу да го подпреш за да не пропадне ,или да го закачиш отгоре за нещо и тогава да сваляш тампони и магарета.
        имам предвид че трябва да сваля предната греда и вдигнас съм колата на "трупчета" почти съм я демонтирал пречи ми само една пета която излиза от двигателя и скоростната кутия и е захваната към гредата с един болт и гумен тампон мисълта ми е като отвиа болта от гредата и после дали няма да тръгне да увисва двигателя нещо дано ме разберете сега какво имам предвид
        Bravo 99 1.9 jtd-105

Коментар

За по добре си подпри мотора да не бяга на пред на зад и махни цялата стойка,ще ти е по лесно.

Коментар

Working...
          X