Колеги понеже мойта Брава е модификация SX и не знам дали на другите по-оборудвани италиански автомобили имат тази екстра и за това се допитвам до вас!Понеже един приятел има Hyundai Coupe с като пусне чистачките да се пускат през интервал, на лостчето има едно като врътка дето може да си настрой чистачките през колко време да минават през стъклото.Например на най-бавната степен минават чистачките през 15сек.Също така като врътне още един път се пускат през 12сек. и т.н.Така е направено например като вали слаб дъжд и да не се чуди човек на тип "интервал" ли да остави чистачките или постоянно да чистят!Има ли ги на нашите коли тази екстра или не?Дано да сте ме разбрали какво исках да обясня, че и на мен ми е трудно да се разбера като чета какво съм писал :D .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Степени на чистачките
Collapse
X
-
Re: Степени на чистачките
stormi написа:Колеги понеже мойта Брава е модификация SX и не знам дали на другите по-оборудвани италиански автомобили имат тази екстра и за това се допитвам до вас!Понеже един приятел има Hyundai Coupe с като пусне чистачките да се пускат през интервал, на лостчето има едно като врътка дето може да си настрой чистачките през колко време да минават през стъклото.Например на най-бавната степен минават чистачките през 15сек.Също така като врътне още един път се пускат през 12сек. и т.н.Така е направено например като вали слаб дъжд и да не се чуди човек на тип "интервал" ли да остави чистачките или постоянно да чистят!Има ли ги на нашите коли тази екстра или не?Дано да сте ме разбрали какво исках да обясня, че и на мен ми е трудно да се разбера като чета какво съм писал :D .Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
Е от къде мога да намеря такова реле и друго нещо преправя ли се?Дайте малко повечко инфо как стават нещата Иначе ето на колегата Gan4eff Мареата има такава врътка, но сподели, че не му работи!Не се вижда много хубаво на снимката, но все пак някой имат на представа за какво говоря.Аз като видях точно тази снимка и ми дойде идеята да питам Вас дали имате тази екстра.
Коментар
-
За пръскалките е измислено. За да не ти дере чистачката стъклото е редно първо да се поопръска хубаво. Затова и пръскането няма връзка с пускането на чистачките.При Tipo има връзка, пръскаш ли, и чистачките правят един или няколко хода, забравих колко.Ама ако ти е свършила водата или пък нямаш възвратно клапанче да държи водата горе ... следва дране на стъклото от ситните частици прах.На Tipo-то имаше и регулиране на времето. В три степени..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:За пръскалките е измислено. За да не ти дере чистачката стъклото е редно първо да се поопръска хубаво. Затова и пръскането няма връзка с пускането на чистачките.При Tipo има връзка, пръскаш ли, и чистачките правят един или няколко хода, забравих колко.Ама ако ти е свършила водата или пък нямаш възвратно клапанче да държи водата горе ... следва дране на стъклото от ситните частици прах.На Tipo-то имаше и регулиране на времето. В три степени.
Коментар
-
stormi написа:Airfan написа:Аз имам степени на лоста и ги намирам за адски удобни, почти не пускам на безинтервална скорост.
Коментар
-
Malone написа:Airfan написа:Да измислено е - на моята марея като пръскам, чистачките сами тръгват с малко закъснение от около секунда - две, така че не се дере.... та измислно е, правилно!
Коментар
-
Malone написа:Airfan написа:Да измислено е - на моята марея като пръскам, чистачките сами тръгват с малко закъснение от около секунда - две, така че не се дере.... та измислно е, правилно!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар