И аз имам такова тракане и е от ключалката качвал съм се в багажника на бравото за да видя от къде е . един познат ме светна и ових малко изолирбанд на ..... как да го нарека незнам на не на заключващия механизъм ами на на тва дет се хваща и по тоя начин не чука желязо в желязо .... така става
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea Weekend неприятно тракане
Collapse
X
-
ама да ви имам проблемите. моя фиат след 100к км по родните пътища и доста градско по вълнообразния паваж се е разтракал както трябва. купете си хубава музика - усилвайте и не се занимавайте с глупости. като искате да не ви тракат фиатките - отивате и вземате чисто ново от магазина и му се радвате няколко години. всички останали и аз вкл няма да се спасим от шумовете идващи от купето, каквото и да правим, както и да изолираме.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Ето снимковия материал който обещах.При мен действа ,никакво тракане нямам вече от петата врата.Между другото открих от къде идва шума и от таблото.Аз лично имах такъв може да не е при всички.При мен имаше едно поскръцване което ме побъркваше.Но го хванах от къде е.Но това е друга тема да не оспамя колегата.Успех на всички!Единствения недостатък на "ластиковата система" е че се налага по честа подмяна.В момента съм намерил доста здрави ластици и май ще изкарам зимата успешноMarea Wekeend 1999 1.6 16V
Коментар
-
fiatini написа:Ето снимковия материал който обещах.При мен действа никакво тракане нямам вече от петата врата.Между другото открих от къде идва шума и от таблото.Аз лично имах такъв може да не е при всички.При мен имаше едно поскръцване което ме побъркваше.Но го хванах от къде е.Но това е друга тема да не оспамя колегата.Успех на всички!Единствения недостатък на "ластиковата система" е че се налага по честа подмяна.В момента съм намерил доста здрави ластици и май ще изкарам зимата успешноФиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар