Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся колега от Варна с Браво,Брава,Марея 1,6 16в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся колега от Варна с Браво,Брава,Марея 1,6 16в

Здравейте, имам проблем с придърпване на колата при ниски обороти и може би проблема е в кабелите или бобината. Свещи съм сменил преди 2 месеца Дензо 3 полюсни, и доскоро беше добре но сега придърпва и много ме нервира.Ако има някой колега от форума с двигател 1,6 16в 182А4000 нека да пише във форума да си направим 1 среща и да ги разменя за да проверя дали е от кабелите или бобината и ако в тях е проблема да си купя нови. Дано ме разбирате и ще се радвам да се запозная с някой колега с двигател като моя Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
    FoRzA ItaliA
    Lancia Delta HPE
    ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

FoRzA ItaliA
    Lancia Delta HPE

Коментар

хахах приятелю аз имам същия проблем имам браво 1.6 16в ноември 96 смених свещите и след няколко дена пак същия проблемм .. трябваше да отида при майстора да погледнем и бобината , но не ми остава време ... ако искаш дай да се срещнем , мой проблем е глвано при ускорение 1 -2 -3 от 1500 до към 3000 уборота и направо ми забива предницата и не иамм чувството , че някой от цилиндрите не работи .... ако те устройва или пък знаеш отговора на моя проблем да си направим среща edit: Проблема е при студен двигател ... Като се постопли .. няма проблемии ..

Коментар

преди да отидете на майстор запалете колата и я оставете да работи и вадете кабелите не авещите един по един и слушайте дали ще се промени работата на двигателя ако е от кабелите като извадите този който дава отечка звука няма да се промени. и аз имах същия проблем смених свещи и нищо а то кабела на 3-ия цилиндар никакъв го нямашеУСПЕХ
        Fast and Wild!!!

Коментар

Victor4o аз за себе си подозирам, че е именно от кабелите. Евентуално от блока на бобините, защото има 2 пукнатини на него. Над 2500 оборота работи отлично. Иначе нямам представа как ми гори, защото и бензиномера не работи вече...
          FoRzA ItaliA
          Lancia Delta HPE

Коментар

установихте ли каде е причината!!!!
            Fast and Wild!!!

Коментар

Сега през почивните дни ще се видим да се запознаем и да се проверят тея неща..А кога е срещата на италианките във Варна и къде се провежда ???
              FoRzA ItaliA
              Lancia Delta HPE

Коментар

Колега направо ще ти звънна да се разберем

Коментар

Звънни да се видим, като имаш време.Както и всички други от Варна...
                  FoRzA ItaliA
                  Lancia Delta HPE

Коментар

Working...
                  X