Колеги питам каде правят качествено алтернатори в София не ти свалят кожата и като отидеш с колата те да си го свалят да го направят и да тиго качат на колата.Моя зарежда добре но е счупил лагер и шуми което не е много хубаво че като запече стават куп мизерий.А и ако има няки такива в Красна поляна и раяона ще е екстра.Тея на одрин и стамбулийски ги знам ама там нещо не ми харесаха.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде в София правят алтернатори?-оправено
Collapse
X
-
Re: Къде в София правят алтернатори?
zaxaxa написа:Колеги питам каде правят качествено алтернатори в София не ти свалят кожата и като отидеш с колата те да си го свалят да го направят и да тиго качат на колата.Моя зарежда добре но е счупил лагер и шуми което не е много хубаво че като запече стават куп мизерий.А и ако има няки такива в Красна поляна и раяона ще е екстра.Тея на одрин и стамбулийски ги знам ама там нещо не ми харесаха.
Коментар
-
алтернатор
ами взимашго с уговорката че ако не е вред го връщаш може да ти помогна -в случая като редовен клиенти от вън го сменяш и готово аз преди време сменях на една кола и не работеше както трябва смениха ми го и колата вече 2 години няма проблем имаш само при слагането един дълъг болт по важен другото е лесно при монтажа понякога трудно влиза
Коментар
-
Re: алтернатор
kluchar написа:ами взимашго с уговорката че ако не е вред го връщаш може да ти помогна -в случая като редовен клиенти от вън го сменяш и готово аз преди време сменях на една кола и не работеше както трябва смениха ми го и колата вече 2 години няма проблем имаш само при слагането един дълъг болт по важен другото е лесно при монтажа понякога трудно влизаПунто 1.2 75 94г климатик SX
Коментар
-
тея алтернаторджии и стартерджии направо свалят главата. вземат по 90-100 лв за рециклиране, а то няма нищо вътре, има 2 лагера за по 3-4 лв, едни четки и това е. ако ротора е издал багажа казват, че не може да се оправи и айдеее дай 100 лв... регулатора и него само го сменят на 2 болта е.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
raiders написа:zaxaxa написа:Колеги питам каде правят качествено алтернатори в София не ти свалят кожата и като отидеш с колата те да си го свалят да го направят и да тиго качат на колата.Моя зарежда добре но е счупил лагер и шуми което не е много хубаво че като запече стават куп мизерий.А и ако има няки такива в Красна поляна и раяона ще е екстра.Тея на одрин и стамбулийски ги знам ама там нещо не ми харесаха.Пунто 1.2 75 94г климатик SX
Коментар
-
pakumba написа:тея алтернаторджии и стартерджии направо свалят главата. вземат по 90-100 лв за рециклиране, а то няма нищо вътре, има 2 лагера за по 3-4 лв, едни четки и това е. ако ротора е издал багажа казват, че не може да се оправи и айдеее дай 100 лв... регулатора и него само го сменят на 2 болта е.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
В нета чета добри птзиви за ето тези:Сервиз - Миодраг Николич София ул.Свети Наум № 26 Тел. 0888252453. Какъвто и да е и в каквото и да е състояние стартер или алтернатор докато си пиеш кафето, което те ти правят се ремонтира качествено. Цена на труда 20 лв.,ако те свалят частта от автомобила и 10 лв. ако го свалиш и занесеш - Тарифите за труда са твърди независимо от това колко ще си играят. Частите са отделно Пример: Лагери на алтернатор - 12 лв. Ново реле ,четки и кондензатор 30 лв.Пунто 1.2 75 94г климатик SX
Коментар
-
zaxaxa написа:raiders написа:zaxaxa написа:Колеги питам каде правят качествено алтернатори в София не ти свалят кожата и като отидеш с колата те да си го свалят да го направят и да тиго качат на колата.Моя зарежда добре но е счупил лагер и шуми което не е много хубаво че като запече стават куп мизерий.А и ако има няки такива в Красна поляна и раяона ще е екстра.Тея на одрин и стамбулийски ги знам ама там нещо не ми харесаха.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Иди и си купи от Италянеца втора употреба като за твоята кола и ела в неделя НА СРЕЩАТА да го сменим кво толкова му мислиш без това ако ти го отремонтират едва ли да ти дават гаранция а и ако има нещо по корпуса няма да го оправятПунто 1.2 75 94г климатик SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар