Колеги купил съм си комплект съедините.И сега искам да питам да ми предложите сервиз и горе долу колко ще струва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на съединител.
Collapse
X
-
Колега, според мен избора ти е София или Пазарджик. Пазарджик ти е малко по-далече, цените са навсякъде са 120-130 лева за труд, за Браво 1.6. София ти е по-близо, но на мен ми взеха 190 лева труд за смяна на съединител на Браво-то. Аз нямах друга възможност, защото бях в София, а колата не беше в движение (всичко беше станало на салата), но твоя избор мисля че е ясен. Конкретен сервиз - бившият официален на ФИАТ за Пазарджик, намиращ се до бившия вече шоурум на ФИАТ. Ако идваш от Костенец, през Белово, се пада в началото на града, отляво на пътя, около 500м след табелата. Табелите на шоурума още стояха до миналата седмица, така че няма да го пропуснеш. Срещу него има някакъв магазин за строителни материали, с паркинг отпред. p.s. Аз вече съм нещо като VIP клиент на сервиза - смяна на задни накладки, масло+филтри, ремъци+ролки; изправяне на преден калник - грубо около 750 левчета. Очаквам да ме поканят на коледното парти на фирмата :D
Коментар
-
Поне по думите на Христо/Hit-ko Фиат си излизат от завода или с Валео или АП-и така че смятам че това е достатъчен критерий за качество.п.с. аз също сложих АП-и по препоръка на Hit-ko и за сега съм доволен.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
bboyd написа:а каде се премести шоу рума и сервиза бях му се угледал даже да видя кои модели предлагат .А иначе аз живея в сф.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар