...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покачване на маслото?
Collapse
X
-
Re: Покачване на маслото?
Sven написа:Имаше такава тема ,но немога да я намера ще съм благодарен ако някои ми даде линк.Защото проблема ми е ,че маслото се покачи, а преди не го правеше! Аз мисля че проблема е защото карах малко на 3 цилиндъра и неизгорелия бензин е отишал в маслото. Вие как мислите възможно ли е .А и все пак карам на газ.Сега ми работят всички цилиндри ама нещо се ебава машинката за обортите на празен вход, някои да знае каква и е цента.
Коментар
-
gdd55
hit-ko написа:Sven написа:Имаше такава тема ,но немога да я намера ще съм благодарен ако някои ми даде линк.Защото проблема ми е ,че маслото се покачи, а преди не го правеше! Аз мисля че проблема е защото карах малко на 3 цилиндъра и неизгорелия бензин е отишал в маслото. Вие как мислите възможно ли е .А и все пак карам на газ.Сега ми работят всички цилиндри ама нещо се ебава машинката за обортите на празен вход, някои да знае каква и е цента.
Коментар
-
gdd55 написа:hit-ko написа:Sven написа:Имаше такава тема ,но немога да я намера ще съм благодарен ако някои ми даде линк.Защото проблема ми е ,че маслото се покачи, а преди не го правеше! Аз мисля че проблема е защото карах малко на 3 цилиндъра и неизгорелия бензин е отишал в маслото. Вие как мислите възможно ли е .А и все пак карам на газ.Сега ми работят всички цилиндри ама нещо се ебава машинката за обортите на празен вход, някои да знае каква и е цента.
Коментар
-
Sven написа:А дали въобще е от машинката, оборотите падат само като загрее като е карана 20-30 мин. Ако се набутам и не е от това..Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар