Драги колеги!Навил съм се да си закупя фиат брава с дизелов мотор JTD.Много ви моля да ме насочите на какво да обърна особено внимание при покупката на автомобила.Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на фиат с дизелов мотор
Collapse
X
-
ogi28b написа:Обърни особено внимание към табелата на гредата над радиатора. ...... Започни търсенето от обяви, в които пише "1.9 JTD 100 конски сили, 2001 г."Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
и в крайна сметка както каза данъка се плаща веднъж годишно няма да си първия който дава над 100 лева за данък няма да си и последния и все пак жтд си е жтд и то от човек дето кара бензин. И в крайна сметка фърляш един боб щото цялата работа е на късмет ако ще и всички винове и епери да прегледаш винаги може да не случиш стискаме палци за теб.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Replay написа:Synthy написа:А какво ще кажете за 1.9TD двигателя, който слагат на мареа ?Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Replay написа:Synthy написа:А какво ще кажете за 1.9TD двигателя, който слагат на мареа ?Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
абе ясно че JTD е по-добър, ама питам конкретно и само за 1.9TD. Някакви болежки? Доколкото знам е добър двигател, без болести, ама това са слухове предимно."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:А какво ще кажете за 1.9TD двигателя, който слагат на мареа ?GbGzTeaM написа:Replay написа:Synthy написа:А какво ще кажете за 1.9TD двигателя, който слагат на мареа ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Synthy написа:абе ясно че JTD е по-добър, ама питам конкретно и само за 1.9TD. Някакви болежки? Доколкото знам е добър двигател, без болести, ама това са слухове предимно.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
emzo - всъщност някакъв сериозен аргумент имаш ли за това, че жтд 105 е за предпочитане пред жтд 100 ?На мен поне не ми се струва без значение колата да е с 20 % по-млада, и с двигател, който на практика е същия, а на теория е малко по-добър, но пък струва най-малко 100 лева по-евтино на година. То и винетка се плаща само веднъж годишно, и ГО се плаща веднъж, и каско се плаща веднъж, и гуми се сменят веднъж, и много неща по веднъж. Но все ти излизат от джоба, нали ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар