Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT емблема

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз мойте съм ги правил с едно аломиниево тиксо лепях на буквите като го натиснех хубаво и буквите се отбелязват и с едно ножче което е като химикал и много малко устрие ги изрязвах .Стана перфекно но е голяма играчка трябва да имаш поне 3 часа за губене за да се получи ефекно.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

pi4_s_bravo написа:
      Кръглите са 2 модела,едната е по-малка около 8см такава си взех аз и си преправих решетката отпред. Цената беше около 10-12лв в Александър ауто.
      Kолега,колко е ’ф’ на кръглата емблема-малък и голям размер?
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

Ами те бяха 2 модела,единия (моя) го слагат на Пунто мк2 и Мареа последните модели. Размера мисля че беше 80мм диаметър, а по-голямата беше за задния капак на Пунто и преден на Добло и т.н и като размер беше 120мм май.
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

mitenceto89 написа:
          http://www.axm-auto.com/index2.php?b...1&show=1Ето колега.Има от тази като на pi4_s_bravo, но се намира при частите за пунто,затова не си я открил.Остана само да си я поръчаш.А доколкото си спомням в магазина на Hit-ko в Ямбол имаше и от тези с 5-те ленти за Брава/-о/Мареа.Ако се сетя като се прибера в Ямбол ще проверя и ще пиша.
          http://axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=30&modif=244&cat=122&subc at=148&prod=7388&numenkl=1&show=1То и на Мареа я има ,но е с наклонените линии,мен лично ме кефи тази емблема.Малко Офф ,но ми назря въпроса какво точно са символизирали тези 5 линии(5те марки който ФИат притежава ??)
          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
          I am in love with my cars

Коментар

Re: FIAT емблема

marea_3731 написа:
            Искам да ви попитам има ли някакъв начин да освежа надписа ФИАТ и МАРЕА ЕЛХ отдзаде на автомобила защото са много избелели или така да го нарека остарели!
            Най-лесно е да си ги свалиш , минаваш ги с водна шкурка , грунд за пластмаса ако ти се намира и боя по твой вкус . После е хубаво и "две ръце" поне лак да сложиш за да се запази . Или ако имаш познат бояджия На Мареата са сложени с лепило , нещо като двойнозалепващо тиксо , ако не се лъжа
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
            X