Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT емблема

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT емблема

Здравейте,следя форума от много отдавна,но накрая не се сдържах!Искам да ви попитам има ли някакъв начин да освежа надписа ФИАТ и МАРЕА ЕЛХ отдзаде на автомобила защото са много избелели или така да го нарека остарели!Продават ли се някаде и ако да-къде?За емблемата отпред,моята е с ///// но искам да я сменя с кръглата с надпис ФИАТ ако може без да се правят корекций върху решетката!Надявам се темата да е за този раздел!Поздрави!
    Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата

емблеми

тук има нови http://www.axm-auto.com/
    Прикачени файлове
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Кръглата за съжаление не е много евтина - 50лв...ако намериш по-евтина - кажи
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Благодаря Ви!
        Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата

Коментар

само за Мареа всичките модификаций прегледах нямаше нищо в раздел Емблеми!

Коментар

Кръглите са 2 модела,едната е по-малка около 8см такава си взех аз и си преправих решетката отпред. Цената беше около 10-12лв в Александър ауто.
            Прикачени файлове
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

При това много добре се е получило .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

1.Това ми е целта а къде във форума (предполагам има) тема за това как да променя решетката!2.От инетернет може ли да се поръча кръгла емблема,в наи краен случай ще си остане със стандартната но искам да купя нова но тъй като колегата по-горе е писал за ахм-ауто там никаде не открих емблеми за мареа проблем ли е ако сложа примерно от браво или брава !

Коментар

Решетката с емблемата се захваща за предния капак с болтове. Мисля, че всички решетки са еднакви, но са с идентично захващане. Намери решетка с кръгла емблема и я смени. Болтовете са в горната част на решетката. Моята решетка е с кръгла емблема /на аватара/.
                  Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

ок за предната емблема се разбрахме.благодаря.а за задната с надписи ФИАТ и МАРЕА ЕЛХ може ли някои да ми помогне !

Коментар

Колега вчера четох една тема в тунинг мисля че беше как да си свалим емблемите там един колега си ги беше направил на бравата хвърли един поглед. Поздрави.
                      Fiat punto 1,1
                      Fiat bravo 1,6 16v
                      Fiat bravo 2,0 20v
                      Honda civic 1,5
                      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Re: емблеми

kluchar написа:
                        тук има нови http://www.axm-auto.com/
                        Линка "Емблеми" в ценоразписа отдавна не е активен. След като откраднаха моята преди около година и половина, и аз се поразтърсих за емблема. Моята е точно като на колегата, пуснал темата. Оказа се, че струва 35 лв (тогава), ама нямали и ставало само с поръчка. Най-интересното е, че на всички останали мерки и модели коли имаше китайски ментета от 5лв, включително на кръглата синя фиатска емблема, тая "новата" стара дето е отгоре на форума и тези по-големите с 5-те линии за Крома, Типо/Темпра и Уно. В магазина изрично ми казаха, че от тази с 5-те линии за Браво/Брава/Мареа има само оригинални. Оттогава си карам без емблема и да ви кажа върви си и така колата :D
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

http://www.axm-auto.com/index2.php?b...1&show=1Ето колега.Има от тази като на pi4_s_bravo, но се намира при частите за пунто,затова не си я открил.Остана само да си я поръчаш.А доколкото си спомням в магазина на Hit-ko в Ямбол имаше и от тези с 5-те ленти за Брава/-о/Мареа.Ако се сетя като се прибера в Ямбол ще проверя и ще пиша.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Благодаря на отзовалите се!

Коментар

Аз мойте емблеми отзад, ги мазах с силиконова течност за освежаване на гумите (по автомивките я ползват). Има ефект, но за кратко време
                              FIAT Marea ex
                              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                              X