Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се сваля облегалката на задната седалка - Marea седан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lithrone написа:
    biker_81 написа:
    Ще стане друга.На колегата е като тая от снимката в мобилето,платняна без подлакътник и подглавници.А той иска да сложи като нашите,плюшени с подлакътник и пластмассова поставка за напитки под него и подглавници.
    едно към едно е моята със снимката но няма махане това нещо...явно съм слабичък.Забелязах че има къде д аподпра лост в долната част тааа така ще пробвам утре
    ще я повредиш с лост. опитай първо от едната страна а после от другата или повикай някой да ти помогне. не е необходима сила на супермен за да я свалиш. може би подпира някъде. влиза много плътно и ако се е запецналя някъде затова не поддава. след като я пробваш нагоре, опитай да върнеш обратно и после пак нагоре с поклащания към теб и на обратно /стоиш с лице към облегалката/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
    F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
    F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Коментар

ето я разглобена http://italauto-bg.net/forum/viewtop...36темата е за монтаж на колонки на кората отзад, но на снимките се вижда и разглобената седалка.

Коментар

V.Vencislavov написа:
        Моята е седан и задната облегалка се сваля посредством издърпване на тези шнурчета както каза колегата. Намират се непосредственно зад надглавниците,т.е. облегалката за главата.
        Венци моята също няма връзки за дърпане. Даже някой е навил и 2 болта от към багажника. Незнам дали е фабрично или някой преди мене, който я е карал. Аз също имам подглавници и лакетник с поставка за чаши на облегалката.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

...

Коментар

Успях да сваля седалката но не със сила а с чалъм ... всъщност няма никакъв смисъл от напъване понеже ключови се оказват двата държача от снимка номер 2 в този линк : http://italauto-bg.net/forum/viewtopic.php?f=18&t=36 намиращи се плътно долу на облегалката отляво и дясно които не позволяват на облегалката да се вдигне нагоре ако не бъде натисната силно към багажника от двете страни където се намират шишовете оказа се че куките за който стана въпрос по горе всъщност не са основния проблем ех ако бях видял по-рано темата на колегата с говорителите в крайна сметка някой знае ли със сигурност дали комплект подвижни седалка и облегалка от модела със шнурчетата ще стане със сигурност при мен дори и да не бъдат подвижни вече или ще иска нещо преправяне или изобщо няма да станат Аз си мисля че няма кой да си играе да прави големи промени по начина на захващане щото това би усложнило допълнително начина на производство но ако някой знае нещо повече нека сподели :D

Коментар

lithrone написа:
              Успях да сваля седалката но не със сила а с чалъм ... всъщност няма никакъв смисъл от напъване понеже ключови се оказват двата държача от снимка номер 2 в този линк : http://italauto-bg.net/forum/viewtopic.php?f=18&t=36 намиращи се плътно долу на облегалката отляво и дясно които не позволяват на облегалката да се вдигне нагоре ако не бъде натисната силно към багажника от двете страни където се намират шишовете оказа се че куките за който стана въпрос по горе всъщност не са основния проблем
              радвам се че си успял. дано сме ти били полезни.вече му хвана цаката. Стана ли новата седалка?

Коментар

bbw написа:
                lithrone написа:
                Успях да сваля седалката но не със сила а с чалъм ... всъщност няма никакъв смисъл от напъване понеже ключови се оказват двата държача от снимка номер 2 в този линк : http://italauto-bg.net/forum/viewtopic.php?f=18&t=36 намиращи се плътно долу на облегалката отляво и дясно които не позволяват на облегалката да се вдигне нагоре ако не бъде натисната силно към багажника от двете страни където се намират шишовете оказа се че куките за който стана въпрос по горе всъщност не са основния проблем
                радвам се че си успял. дано сме ти били полезни.вече му хвана цаката. Стана ли новата седалка?
                ами разбрах се с колегата със седалката да я пробваме довечера ... дано да стане ... пак ще пиша ...

Коментар

Working...
                X