Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поленов филтър фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поленов филтър фиат браво

Здравейте,Значи днес реших да видя в какво състояние е и познайте - няма никой , а съм с климатроник явно италианеца не му е пукало и го е махнал. Аз обаче мисля да сложа та от каде ще ми препоръчате да си купя и какви парички е, марката има ли значение?
    FIAT Bravo 1.6 16V '97

Re: Поленов филтър фиат браво

blader написа:
    Здравейте,Значи днес реших да видя в какво състояние е и познайте - няма никой , а съм с климатроник явно италианеца не му е пукало и го е махнал. Аз обаче мисля да сложа та от каде ще ми препоръчате да си купя и какви парички е, марката има ли значение?
    ами аз бях питал в Александър Аутоимаха 2 вида - един куче марка за 14 лева и един уж оригинален за над 30но продавача ми каза, че според него няма разликаиначе на Стамболийски имаше за 12 лева
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И аз от Стамболийски за 12, карам вече трети месец и няма запотяваници и тем подобни.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Дам и аз там отивам след работа.Мерси за инфото
        FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Дам след като не бях прочел темата за смяната на поленовия фитър и си купих филтър стигнах до следния проблем, аз съм нямал пластмасовата кутия за филтъра Някой има ли идея от каде и за какви пари може да се намери? Четох че колегата MME си е направил такъв, даже и схема има :P , дали би се навил за съдействие
          FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Да попитам...аз си почистих този филтър и дали ще спре да се поти вътре.Ако продължава да се поти дали да сменям този филтър изобщо.
            Brava 1.6/16

Коментар

Аз проблема с поленовия филтър го реших по следния начин:Купих си филтър за аспиратор,разкроих по размер и го поставих на мястото на поленовия филтър.Стана перфектно ,а и от този филтър излизат около 3 поленови и струва само 6лв :D

Коментар

Онова, което направих аз е алтернатива на фабричния филтър. Трябваше просто да подменя оригинала по някакъв начин поради липсата му. С какво бих могъл да помогна? Не случайно публикувах чертеж на рамката. Работя в частна фирма и цената и ще излезе висока при пускане на поръчка тук. По-добре е някой фрезист в гараж да я изработи. Ще се получи поне нормална цена за нашия пазар.
                Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

mme написа:
                  Онова, което направих аз е алтернатива на фабричния филтър. Трябваше просто да подменя оригинала по някакъв начин поради липсата му. С какво бих могъл да помогна? Не случайно публикувах чертеж на рамката. Работя в частна фирма и цената и ще излезе висока при пускане на поръчка тук. По-добре е някой фрезист в гараж да я изработи. Ще се получи поне нормална цена за нашия пазар.
                  ММЕ, разбирам то товса ме и интересуваше може ли да изработим един такъв за мен и евентуално цената, но щом ще е дебело ще търся алтернатива. Никой ли не знае каде и какви пари бих могъл да намеря оригиналната рамка?
                  FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Преди да релизирам идеята си обиколих всички магазини по Симеон, обаждах се по телефони и нищо. В един магазин за части 2-ра ръка ми казаха, че питали и преди за такива неща включително и за Ланча. Няма!
                    Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

По принцип, ако си сръчен можеш сам да си направиш рамка от пластмасови, или алуминиеви Г-образни профили. Може да залепиш с нещо, или да ги разпробиеш.
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                      X