Виждам, че сте писали скоро за тях, но при мен е друго.От близо месец забелязах странни колебания в оборотите, които преди ги нямаше. Появи се преди около 3 седмици.Получават се през ден, но почна да зачестява. Като запаля оборотите отиват на 1500-1800, един път до 2000. Като загрее се оправя(след около 5-6минути). Проблемът е, че в този период стрелката играе в диапазона 1200-1700 и е много дразнещо, а преди не го правеше. Случва ми се при загрял двигател, когато спра пак да вдига до 1300-1400. В най-големите студове го нямах тоя проблем. Не е нещо сериозно, защото при загрял двигател ми се е случвало 1-2 пъти.Сложил съм нови свещи филтри, масло, ремъци, ролки преди 6 месеца. Гледахме свещите няма луфт и изглеждат добре.Някъкви идеи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново за оборотите(Браво 1.6 16V)
Collapse
X
-
pan999 написа:И аз имам подобен проблем.При мен като я запаля и оборотите застават около 1200-1400 което е много-и много барзо ми загрява но не ми играят. Колко трябва да са оборотите на празен ход?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Колко трябва да са оборотите на празен ход
pan999 написа:И аз имам подобен проблем.При мен като я запаля и оборотите застават около 1200-1400 което е много-и много барзо ми загрява но не ми играят. Колко трябва да са оборотите на празен ход?
Коментар
-
Mitko написа:Проблема е в ступковия двигател за празния ход. Оправя се с почистване на моторчето ако може. Ако не може се подменя двигателчето.
Коментар
-
Re: Отново за оборотите(Браво 1.6 16V)
Georgi написа:valataat написа:точно същия проблем го имаше и при мен. ново стъпково моторче слагаш и забравяшFiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
Milko написа:Mitko написа:Проблема е в ступковия двигател за празния ход. Оправя се с почистване на моторчето ако може. Ако не може се подменя двигателчето.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар