Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hellp,Hellp-BRAVO-2.0,20v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Hellp,Hellp-BRAVO-2.0,20v

Случаино някой да знае колко струва (авто каско и гражданска отговорност)за този модел и дали отзад е със дискови спирачки или барабани.Защото днес ще ходя да гледам едно Браво и инвитуално да закупя.
    FIAT BRAVO 2.0 20v
    http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

кажи поне година и оборудванегрубо ти казвам около 500 - 600, зависи от компанията и това какво се договориш с агентаако го купиш напиши лично съобщение до ilkor да ти уреди преференциални условияотзад трябва да е с дискови
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

За моето Браво цената беше 700 лв. за Каско и 160 за ГО, но това беше миналата година - от тогава само ГО-то се е вдигнало. Разбира се, можеш да избираш в някакви граници колко да платиш. Колкото до спирачките - този модел е с всички екстри и спирачките са дискови, 28 4 мм мисля бяха.
      Alles in Ordnung

Коментар

Годината е октомври 97 а за оборудването не сам сигорен.
        FIAT BRAVO 2.0 20v
        http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

team написа:
          Годината е октомври 97 а за оборудването не сам сигорен.
          да ти кажа всичко зависи каква застрахователна сума ще договоришзащото те си гледат в каталозите, но и това може да се договорина мен за 1,6 двете неща ми излязоха 550 в Армеецно скоро един колега от форума е договорил доста по-ниска цена - затова ще питаш ако купиш колата ilkorно 2.0 е по-скъпа все паксамо да ти кажа, че дънъка за този двигател е доста високда го имаш в предвид и този доста значителен разход
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

данък-187 лева.каско-650 лв.ГО-95 лева ДЗИ.като си направиш гражданската при тях ,имаш отстъпка 10% от каското отзад са дискове ,а не барабани .и доста добре го огледай ,как е що е ,че тия италианци хич не ги жалят така наречените "резачки"
            фиатче Браво 2.0

Коментар

дам, и аз давам 600лв за каско! а иначе хгт-то са със "всички екстри за модела" разликата е в наличието или липсата на кожа и втори еър-бег!искам да ти обърна внимание, че след покупката смяната на консумативи ще ти е поне 500лв./във ванто над 1000/!
              "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Working...
              X