Някой може ли да каже как да ги сваля, че се запънах нещо, има два болта отгоре и един от вътрешната страна десетки, обаче има още нещо и не го знам какво е и къде е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто 2001 година демонтаж фарове
Collapse
X
-
а може ли да ми обясниш точно стъпка по стъпка как става, защото до сега не съм пипал фиат и не са ми ясни. Кажи точно как се сваля бронята. Искам да сваля фара защото механизамчето за ръчно регулиране го пренатегнахме и то изпука и вече не се регулира, а се върти свободно без да се мести рефлектора дали сме го счупили или се е извадило някъде във фара и сега трябва да се мушне? Благодаря
Коментар
-
Filcov написа:grosmaster написа:Фаровете се свалят без да бараш бронята нито подкалниците.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
grosmaster написа:Фара се държи на 3 болта с глава за ключе 10-ка Двата са отгоре, другия е отпред.Няма нищо сложно да се развият (махнат), след което фара си излиза спокойно напред.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:grosmaster написа:Фара се държи на 3 болта с глава за ключе 10-ка Двата са отгоре, другия е отпред.Няма нищо сложно да се развият (махнат), след което фара си излиза спокойно напред.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар