Колеги според вас имам ли шансове да ми признаят застрахователите счупени стъкла на халогените и обелена боя от бронята?Стъклата са счупени от температурната разлика (явно менте ) а боята на бронята се поолющи тук-там (има и петна колкото 1лев ) вследствие на некачествено боядисване явно...Да ходя ли и какво да им разправям?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще ми признаят ли застрахователите...?
Collapse
X
-
Ще ми признаят ли застрахователите...?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.orgЕтикети: –
-
Най-добре им кажи,че си карал зад камион,ръсещ/или хвърлящ камъни...Преди няколко години имах действителни такива случаи с предните коли...За пукнати стъкла,стъкла на фарове,олющена боя не изискваха протокол от КАТ...-Визирам конкретно "Булстрад"и "Евроинс"...Успех !Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
За каско ли говориш или за гражданска отговрност? Ако имаш каско може да мине номера с камъчета и халогените, но за боята едва ли ....... Нали знаеш всички застрахователи гледат как да не дадат Остава варианта да имаш много добър познат и така да мине номера. Но пък нищо не губиш ако опиташ. Само да не стане като приказката за лъжливото овчарчеFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
този моя застрахователен брокер (мой познат) ми каза че е всичко ми плащат стига да не съм бил пиян и да не ги лъжа...!та... това с камъчетата е твърде "стандартно" обяснение... измисли си улица в центъра на София и кажи че хулиганчета са ти ги счупили. Стига да занесеш парченеце от фара, ще ти го платят... ако отидеш без фар обаче нищо няма да ти дадат!и друг съвет: не ги ангажирай за боята... нека ти платят само фаровете!УСПЕХ! и да кажеш какво е станало!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Най-добре кажи "излизам сутринта за работа и какво да видя - халогените счупени". Не знаеш как е станало и това е.Защото застрахователите са такива изроди, че може сто неща да измислят. Напр. що си карал зад тоя камион, що не си извикал кат да ти съставят протокол и т.н. Без протокол от кат при застрахователи става единствено паркинг щета.Предполагам точно защото не си бил там и не знаеш какво е станало. За всичко останало могат да ти поискат протокол.Хайде, успех..Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Благодаря колеги за отговорите.Колата е с пълно каско. Халогените са си на мястото, дори парчета от стъклата още стоят.А за боята - и за там ще провам, като я застряховах нямаше излющено, сега се излющи от зимата, Според мен щом не са писали в полицата че бронята е за боя ще ги натискам да я плащат или по точно ще я вкарвам в доверения им сервиз да я правят.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Благодаря колеги за отговорите.Колата е с пълно каско. Халогените са си на мястото, дори парчета от стъклата още стоят.А за боята - и за там ще провам, като я застряховах нямаше излющено, сега се излющи от зимата, Според мен щом не са писали в полицата че бронята е за боя ще ги натискам да я плащат или по точно ще я вкарвам в доверения им сервиз да я правят.фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар