Колеги имам проблем със запалването на моето Пунто.Бензина ми беше останал много малко и времето беше студено.Колата припали и след това угасна.Когато дам на контакт светва индикатора на инжекцията и когто бензиновата помпа спре да подкачва гориво обикновенно този индикатор угасва,но сега неще и колата неще да запали.Светнете ме къде може да е проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със запалването на Фиат Пунто
Collapse
X
-
Re: Проблем със запалването на Фиат Пунто
Радостин написа:Колеги имам проблем със запалването на моето Пунто.Бензина ми беше останал много малко и времето беше студено.Колата припали и след това угасна.Когато дам на контакт светва индикатора на инжекцията и когто бензиновата помпа спре да подкачва гориво обикновенно този индикатор угасва,но сега неще и колата неще да запали.Светнете ме къде може да е проблема.РАДО
-
Радостин написа:Радостин написа:Колеги имам проблем със запалването на моето Пунто.Бензина ми беше останал много малко и времето беше студено.Колата припали и след това угасна.Когато дам на контакт светва индикатора на инжекцията и когто бензиновата помпа спре да подкачва гориво обикновенно този индикатор угасва,но сега неще и колата неще да запали.Светнете ме къде може да е проблема.РАДО
Коментар
-
Радостин написа:Радостин написа:Радостин написа:Колеги имам проблем със запалването на моето Пунто.Бензина ми беше останал много малко и времето беше студено.Колата припали и след това угасна.Когато дам на контакт светва индикатора на инжекцията и когто бензиновата помпа спре да подкачва гориво обикновенно този индикатор угасва,но сега неще и колата неще да запали.Светнете ме къде може да е проблема.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар