Ужас, Безумие, Жестокост, направо не мога да си представя, как ще причиниш такова страдание на горката животинка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ГРИЗАЧ
Collapse
X
-
ко стана фана ли мишоко или се още не си аиде успех ако не си ако си БРАВОШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Гледал ли си филма "Ловът на мишката" не подценявай съперника нещо ти е келяв капана щом яде вафли и тои не щрака. Споко още някоя вафла и ша хване диабет и сама ша се гътне. И тва е решение коПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Гледал ли си филма "Ловът на мишката" не подценявай съперника нещо ти е келяв капана щом яде вафли и тои не щрака. Споко още някоя вафла и ша хване диабет и сама ша се гътне. И тва е решение коФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Slavi_Lancia написа:Гледал ли си филма "Ловът на мишката" не подценявай съперника нещо ти е келяв капана щом яде вафли и тои не щрака. Споко още някоя вафла и ша хване диабет и сама ша се гътне. И тва е решение ко
Коментар
-
ivan_dice написа:за жалост още не сам .... трябва да пробвам с отрова ... щото 2 пъти вече зареждам капана и все си остава зареден .... ама жафличката я няма тоя мишок излезна по голям тарикат отколкото си мислех !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Shefy написа:Atanas71 написа:Slavi_Lancia написа:Гледал ли си филма "Ловът на мишката" не подценявай съперника нещо ти е келяв капана щом яде вафли и тои не щрака. Споко още някоя вафла и ша хване диабет и сама ша се гътне. И тва е решение коПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Въй ВЪй Въй тоя мишок иска явно по-сериозно предизвикателство. Ама мисля че номера със капан-клетка ще е по ефикасен А ти все пак виждал ли си мишока? Да не се окаче че не е мишок, а цял плъх, че да щракне капана а примамката да я няма?!П.с.: Имам и др. идея - макар и да е студено мисля че това е повод на почистиш цялата кола като изкараш всичко навън Съчетай послезното с приятнотоSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
piftho написа:Въй ВЪй Въй тоя мишок иска явно по-сериозно предизвикателство. Ама мисля че номера със капан-клетка ще е по ефикасен А ти все пак виждал ли си мишока? Да не се окаче че не е мишок, а цял плъх, че да щракне капана а примамката да я няма?!П.с.: Имам и др. идея - макар и да е студено мисля че това е повод на почистиш цялата кола като изкараш всичко навън Съчетай послезното с приятнотоROVER 214SI '99 103hp
HONDA CIVIC '99 90hp
Коментар
-
jorko82 написа:piftho написа:Въй ВЪй Въй тоя мишок иска явно по-сериозно предизвикателство. Ама мисля че номера със капан-клетка ще е по ефикасен А ти все пак виждал ли си мишока? Да не се окаче че не е мишок, а цял плъх, че да щракне капана а примамката да я няма?!П.с.: Имам и др. идея - макар и да е студено мисля че това е повод на почистиш цялата кола като изкараш всичко навън Съчетай послезното с приятнотоSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар