На мен бащами е "возил"мишка от Стара Загора до Казанлък.А аз само около 3-4км ама пак бях изумен от тия гадини.Явно ги е страх и не мърдат докато има шум или вибрации, и са се натикали някъде!!
ко стана фана ли мишоко или се още не си аиде успех ако не си ако си БРАВО
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
за жалост още не сам .... трябва да пробвам с отрова ... щото 2 пъти вече зареждам капана и все си остава зареден .... ама жафличката я няма тоя мишок излезна по голям тарикат отколкото си мислех !
AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Гледал ли си филма "Ловът на мишката" не подценявай съперника нещо ти е келяв капана щом яде вафли и тои не щрака. Споко още някоя вафла и ша хване диабет и сама ша се гътне. И тва е решение ко
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Гледал ли си филма "Ловът на мишката" не подценявай съперника нещо ти е келяв капана щом яде вафли и тои не щрака. Споко още някоя вафла и ша хване диабет и сама ша се гътне. И тва е решение ко
Предлагам да се съберем "Авджийте" из форума и дружно да отстреляме дивеча в колата на колегата
Предлагам да се съберем "Авджийте" из форума и дружно да отстреляме дивеча в колата на колегата
Докато отстреляте тоя плъхотрон, колата ще стане на решето
за жалост още не сам .... трябва да пробвам с отрова ... щото 2 пъти вече зареждам капана и все си остава зареден .... ама жафличката я няма тоя мишок излезна по голям тарикат отколкото си мислех !
Каква вафла бре... Мишката си иска сиренце. От тия капани, дето остава вътре затворена, телените, пробвай го много леко да се затваря и да видим на сутринта ,сиренцето пак няма да го има, ама мишката ще е вътре.
Докато отстреляте тоя плъхотрон, колата ще стане на решето
Тъкмо ще има по лесен вариант да направи "бягство от затвора" а може да се окаже че плъшока е "Умираи трудно" предполагам че да го накараш доброволно да излезе от там е "Мисията невъзможна" влюбил се е в фията и нема се даде лесно
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Въй ВЪй Въй тоя мишок иска явно по-сериозно предизвикателство. Ама мисля че номера със капан-клетка ще е по ефикасен А ти все пак виждал ли си мишока? Да не се окаче че не е мишок, а цял плъх, че да щракне капана а примамката да я няма?!П.с.: Имам и др. идея - макар и да е студено мисля че това е повод на почистиш цялата кола като изкараш всичко навън Съчетай послезното с приятното
Въй ВЪй Въй тоя мишок иска явно по-сериозно предизвикателство. Ама мисля че номера със капан-клетка ще е по ефикасен А ти все пак виждал ли си мишока? Да не се окаче че не е мишок, а цял плъх, че да щракне капана а примамката да я няма?!П.с.: Имам и др. идея - макар и да е студено мисля че това е повод на почистиш цялата кола като изкараш всичко навън Съчетай послезното с приятното
Или да остави котката да спи в колата! :D
Не съм много съгласен с теб да остави котката. Представяш ли си това мило котенце, че иска да пишка, да ака........ те тогава със сигурност ще трябва да прави почистване Освен това да не стане с котенцето така, че да сменя после тапицерията, че това е още по страшно.....
Коментар