Съжалявам че ваще колици не са като моята ! Но до Банско и обратно както казах със средна скорост от 110 км / ч разхода бе6е 5,6 А за градското е толкова, защото я карам до работата и обратно / от Е. Марков до бул Черни връх /.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За разхода 150к.с.
Collapse
X
-
Такова животно няма :D , нещо си бъркаш разхода , за извън градско може с попътен вятър и ,ако опънеш платната , ама за градското ще ме извиняваш ама нещо не се връзва , сигурно и заводски разход в книжката няма такъв, и нещо друго понятието средна скорост 110км/ч пак не се връзва, за такава средна скорост трябава да караш бая здравоFIAT UNO 1,4i ELEGANZA 160.A1.046
Коментар
-
chris написа:...Няма смисъл да спорим за глупости, че прецакахме темата. ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:chris написа:...Няма смисъл да спорим за глупости, че прецакахме темата. ..."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
gdd55
Re: икономия
mentor написа:Може би няма връзка с темата, но някъде / мисля в Ауто билд/ бях чел как да правиш икономия с отваряне на дроселовата клапа докрай, като скоростта за всяка предавка нетрябва да отива на максимум.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар