Съжалявам че ваще колици не са като моята ! Но до Банско и обратно както казах със средна скорост от 110 км / ч разхода бе6е 5,6 А за градското е толкова, защото я карам до работата и обратно / от Е. Марков до бул Черни връх /.
Такова животно няма :D , нещо си бъркаш разхода , за извън градско може с попътен вятър и ,ако опънеш платната , ама за градското ще ме извиняваш ама нещо не се връзва , сигурно и заводски разход в книжката няма такъв, и нещо друго понятието средна скорост 110км/ч пак не се връзва, за такава средна скорост трябава да караш бая здраво
Според мен или не го засичаш добре тоя разход или километража ти нещо не отчита вярно.Няма смисъл да спорим за глупости, че прецакахме темата. Такъв разход дори и на производителя ще му се види чуден, да не кажа направо - невъзможен.
...Няма смисъл да спорим за глупости, че прецакахме темата. ...
Еми до някъде е вярно, защото аз попитах за мнение за този двигател а не по принцип колко ви горят колите Та и според мен един двигател 1.8 не може да гори 7-8л градско, ама всеки си знае за него си никого не обвинявам.. Един Голф 2 градско (не в София) ми твърдеше че му давал 6/100 - естествено това е невъзможно, но се хванахме на бас, а онзи луд маняк - познайте - верно му даде 6/100 ама как?? :P Тоя газ, 1-ва, 2-ра...5-а и вече е на 60км - и от там гаси колата и по инерция, после пали пак така, като види нанадолнище колата задължително се гаси...Е какво да ви кажа мен ми стана смешно ама... хора всякакви
...Няма смисъл да спорим за глупости, че прецакахме темата. ...
Еми до някъде е вярно, защото аз попитах за мнение за този двигател а не по принцип колко ви горят колите Та и според мен един двигател 1.8 не може да гори 7-8л градско, ама всеки си знае за него си никого не обвинявам.. Един Голф 2 градско (не в София) ми твърдеше че му давал 6/100 - естествено това е невъзможно, но се хванахме на бас, а онзи луд маняк - познайте - верно му даде 6/100 ама как?? :P Тоя газ, 1-ва, 2-ра...5-а и вече е на 60км - и от там гаси колата и по инерция, после пали пак така, като види нанадолнище колата задължително се гаси...Е какво да ви кажа мен ми стана смешно ама... хора всякакви
то това е като мита за НЕчупливостта им на тез коли по темата аз със 147к.с. под 14-15/100 не падам, 150 коньовите голфове дават също около 13/100. мисля вече си си изградил мнение относно разхода!
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Може би няма връзка с темата, но някъде / мисля в Ауто билд/ бях чел как да правиш икономия с отваряне на дроселовата клапа докрай, като скоростта за всяка предавка нетрябва да отива на максимум.
Може би няма връзка с темата, но някъде / мисля в Ауто билд/ бях чел как да правиш икономия с отваряне на дроселовата клапа докрай, като скоростта за всяка предавка нетрябва да отива на максимум.
Ще дадеш ли пример че не можах да те разбераИзвинявам се
Коментар