Здравейте момчета, имам Пунто 1.9 JTD 2000г. На таблото ми от време на време присветва една оранжева лампичка във формата на крушка. Някой знае ли за какво сигнализира тя???Модерирано.Не е необходимо се пуска темата във всеки раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оранжева лампа във формата на крушка. Що е то?
Collapse
X
-
Провери си светлините на регистрационният номер,че при мен беше изгоряла едната крушка и ми светеше доста време тази сигнализация , докато открия проблема.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
cheruna написа:Неработеща светлина на заден габарит или стоп. В по-редки случай-крушка на тези места с неподходящи технически характеристики.Т.е. - провери дали светят задните габарити и стоп-светлините.
Коментар
-
М не е задължително крушката да е изгоряла. При мен го имаше подобен проблем на Фифи и се оказа, че куплунга се е окислил и не прави хубав контакт. А светлината се пускаше само като натисна спирачката. Погледни дали и при теб няма някакво такова замърсяване и съм сигурен, че ако е от това ще се оправи за нула времеSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Lidia написа:cheruna написа:Може това "от време на време" да съвпада по време с натискането на педала на спирачката... При мен беше така.
Коментар
-
Аааа, имайте предвид че крушките на стоповете отзад са 10вата - не стандартинте 5вата.Аз докато го хвана тоя момент що попържни изядоха италианците - а то на самия стоп си го пише - ама кой да чете.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар